- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Beimportálok ezer képet a LR azt megcsinálja nekem 1 perc alatt előnézeti képpel együtt. C1 meg tököl 10 percet, és a 16 szálas processzoromból alig használ ki 2 magnyi erőforrást.
Exportáláskor se tekeri mindet a C1, a LR 100%-on pörgeti mind a 16 szálat.
LR-ban már van GPU gyorsítás is egy csomó taskra. C1 ezzel nem tudom hogy áll. Nagyon sokat változott az elmúlt 1 évben egyébként a LR ilyen téren.A LR-al az a gond, hogy a RAM-ot nyeli ezerrel. Ha valakinek kevés van annak érdemes időről időre újraindítani, mert nem takarítja ki a ramot a képek után. Mióta 32GB RAM-al szerkesztek nincs gond ezzel se
Előbb mondjuk a C1 is benyelte a 9GB RAM -t nálam önmaga, és ott is csak akkor ment vissza 5GB alá a használat ha újraindítottam. Szóval ez is bennhagyja a szemetet a memóriába.
-
mikrofon
veterán
Üdv a klubban!
De van kettő plusz egy megoldás is:
- Sensor Dust Removal
- Spot Removal+1 lehetőség az nem csak kösz esetén jó, mert annál általánosabb dolgokat is el lehet távolítani vele de olyankor is jó, amikor az előbb ismertettet lehetőség nem hoz megfelelő eredményt:
Repair Layer: Clone or Heal
egy órás oktatóvideó is van hozzá: Capture One Pro 8 Webinar | Repair LayersAmúgy szerintem is a legnagyobb hiányossága a több kép összefűzése és nem csak az expóhoz, hanem a panorámához és a fókuszhoz is jó lenne....
Jó hogy írtad a Samyang-profilok hiányát, mert ezt én eddig nem tapasztaltam, mivel nincs ilyen lencsém....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest