- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Hasonló cipőben járunk.
Tokina 12-24-ről EF-S 18-55 IS-re cseréltem. Az árkülönbségből tellett egy kompaktra is.
Hosszú nyűglődés után sikerült lemondanom a 12mm adta lehetőségekről és a kivételes rajzolatról. A kitobi is kellően kontrasztos, nyitott rekesznél is szépen részletez. A színvisszaadása viszont az én észrevételeim alapján "hidegebb". Nem fix a fényerő, de kicsi és könnyű. Az 58-as szűrőmenet után az IS már csak hab a tortán..nem bántam meg.
-
törölt tag
Képminőségben (legalább is szenzor alapérzékenységen) nincs említésre érdemes különbség. De szvsz ártani nem használ ha elballagsz egy műszakiplázába és összehasonlítod a két kategóriát realtime, főleg fogás és keresőméretet tekintve (ún. használhatóság )
Aztán nehogy sikítva rohanj ki az áruházból.
-
Szten Márs
nagyúr
Röviden: semmi.
Hosszabban: a gépek tartósságában, anyagminőségében, fogásában, szolgáltatásaiban, gyorsaságában van különbség, a képminőséget a szenzor, a képfeldolgozó egység és az objektív hármasa határozza meg. Az objektív ugye olyan, amilyet ráteszel, a szenzor, meg képfeldolgozó processzor meg nem kategória-, hanem modellfüggő. -
johnjohn
addikt
Azt hiszem, hordozható méretben most nincs jobb.Még van használtan Sony R 1-es legenda, de nagyobb mint egy DSLR.A haverom vett nemrég valakitől egy gyakorlatilag új Fuji S 7000-t, még az is igen jó gép volt.Nem tudom a Casio-nál mennyi a szorzó, de az a 36-mm nem lehet tévedés.
-
johnjohn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest