-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
Subimp #29900 üzenetére
Ha a fix 300-as f2.8 Tamron-ra gondolsz, az feltehetően jó lehet. Nekem még nem volt hozzá szerencsém.
BalaNce87 Hát erről beszéltem én is! Tessék figyelmesebben olvasni!
Gyönyörű képeket készít a régi 50 1.8, ha betalál az AF, de éppen ez a baj vele, hogy nem igazán megy neki a dolog
Sötétben meg valóban totál halott volt az AF-je, ahogy copass írta.
-
bbkmachine
aktív tag
válasz
Subimp #29895 üzenetére
nem ártana tudni, hogy milyen gyutáv kell! Így látatlanban a 70-200L f4 obit ajánlom, attól garantáltan padlót fogsz ha meglátod a képeket!
ateszm: Én azért rákérdeznék a helyedben a Canon Hungáriánál vagy a Camera Kft-nél, mielőtt megvenném. Olvastam már éppen ebben a topicban, hogy az Ausztriában vásárolt gépre nem vállalták a javítást gari időn belül, mert nem itthon vették! Jelzem, hogy Ausztria EWS tag! Emag-os Canon cuccokat sem javítanak itthon gariban, pedig rajta van a Canon EWS listán Románia is! De nekem végül is tök nyóc!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Subimp #18855 üzenetére
Keresd Rúzsa Jánost! Az oldalán megtalálod az elérhetőségeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest