-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs #3440 üzenetére
Dede, de nálam más volt a helyzet. Mert ugye megvettem, utána elmentem kiolvastatni. Akkor volt benne 19980 körül, tehát számoljunk 20ezerrel. Ugye utána volt az akkut dolog, hogy nem működött, akkor sokat próbálgattam az akkut, hogy milyen technikával rakom bele a vázba, úgy jó-e, stb., stb. Itt sok expo-t használtam el, és ugye nem számoltam hányat, meg pont előtte olvastattam ki az expo számot, tehát pénz pazarlás lett volna, még egyszer kiolvastatni. Egyébként igen, számoltam már a sorszám szerint, de valahogy érdekelne a pontos expo szám.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest