- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
nem tudom, én sem veszek meg bundlet, ha látom, hogy uplayes. Szintén azért mert steamen van mindenem. Van emellé origin accom is de már jelszavát sem tudom, kb másfél éve jelentkeztem be legutóbb, nem is hiányolom. Nekem is fő motiváció, hogy mindenem itt van, így további gyűjtést is oda szervezem, több klienst meg nem szeretnék futtatni a háttérben folyamatosan. Szóval én is a steam only táborba tartozok kb. Mióta steamet használok (jó 3 éve) egy tört letöltött játékot se futtattam vagy szedtem le, azelőtt meg, hajaj.
-
Diopapa
addikt
-
echterion
nagyúr
Egyetértek. Mellesleg tökre elfér egymás mellett a háttérben, plusz nálam még az Origin is ott van a laposon (itt ugye ezek mindig futnak, mert nem kapcsolom le sosem, csak alszik), emiatt nincs teljesítménycsökkenés nálam, szóval nem nagyon értem én sem ezt a steam only hozzáállást. De persze, ha valakinek ez jobb, lelke rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő