Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Én a gyakorlatban arra lennék kíváncsi, hogy mik a valve-el szembeni elvárások? Amiért egyébként megérdemlik, hogy megszorongassák őket?
Nekik is be kéne szállniuk a saját profitjukból az eladásokba?
Hetente kéne lefizetniük kiadókat, hogy legyen ingyenjáték?
(Ami egyébként a kártyapénz révén ott is van).Egyedül a sápcsökkentés lenne némi reális elvárás, de egyébkén azzal is lenne két bajom:
1) A valve szerverei jók. Én nem tudom, hogy hány olyan alkalom volt, amikor azért nem tudtam egy bárminemű játékot játszani steamen, mert gond volt a szerverekkel. Fifában például minden második meccs szopás volt online.
2) Nem tudom, hogy mennyire valós probléma a kiadók részéről a sáp miatti nyavajgás. Mert ahogy ők sokallják a 30%-ot, úgy én is sokallom a 80€-s fejlesztési költséget egy félkész játékért.
Meg amúgy is, a nyavajgók esetében 20% a 30, ha pedig elpasszolja magának a kulcsot, akkor 0.
-
mepet
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Hát akkor következik az én gusztustalan véleményem. Hogy miért is gusztustalan az exkluzív játékok miatt támadni őket, azt nem teljesen értem. A steamet is támadtuk, mikor kötelezővé tették a CS 1.6-hoz, így Steam exkluzív lett a csé. Sőt sokan évekig 1.5-öztünk, hogy elkerüljük a platform börtönét. Szerintem exkluzivitásba zárni egy játékot az a gusztustalan, nem emiatt támadni a játékot nyerészkedési célból kisajátító platformot.
Én egyáltalán nem követem a steam konkurenciáját, egyetlen dolgot tudok az Epicről, hogy ők intézték el, hogy ne tudjam megszerezni a steames gyűjteményembe az Anno 1800-at... Nem tudom, lehetséges, hogy egyszer majd megbocsátok nekik. De egyáltalán nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Battlefield 6
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest