Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FunPro
üzenetére
25-50 centes tételeknél az extrém nagy buli lesz.
Engem ugyan nem érint, mert nem szoktam eladogatni, max. csak cserélni azokat a játékokat, amik már megvannak (vagy ha 3€ feletti játékot szeretnék cserélni, akkor arra is vonatkozik?
), de szerintem a legjobban azzal járnak az érintettek, ha csinálnak erre egy discord csoportot vagy hasonlót, és hagyják itt ezt a bohóckodást a fenébe. Ha egyszer itt már nem lehet megbeszélni, a HA-n meg szerintem a kutya sem fogja nézegetni ezt rendszeresen, akkor úgyis mindegy. Így a HA hirdetések növekvő száma helyett csökkenő fórumaktivitás lesz az eredmény, de hát ez van. Itt a bundle és best buy topicban rendszeresen visszatérő emberek vannak, akik a fórumról már ismerik egymást, gyakorlatilag semmi kockázat nincs a cserében vagy splitben/pénzküldésben, úgyhogy ez csak egy plusz kényelmetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Witcher topik
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem ugyan nem érint, mert nem szoktam eladogatni, max. csak cserélni azokat a játékokat, amik már megvannak (vagy ha 3€ feletti játékot szeretnék cserélni, akkor arra is vonatkozik?