- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
FoxiestFox #6675 üzenetére
"Ha egy Videoton színes tévére vágynál, bizonyára mégiscsak fizetnél érte"
Videoton TV-ket konkrétan a lomtalanításból lehet leginkább összeszedni...mert annyit érnek...MA!
"Technikai elavultsága ellenére is szeretnéd, tehát valamiben azért csak megállja a helyét a cucc, nem?"
Ki említette itt azt, hogy szeretné ezeket? Itt arról beszélgetünk, hogy van aki nem szeretné sehogy sem...miközben értjük azt is, ha valaki mégis...Egyéni preferencia kérdése, csak sajnos nem értik néhányan. Aki számára érték, az fizet érte. No problem. Számomra is az VOLT valamikor, korábban fizettem is érte, most viszont már értéktelennek tartom. Itt is No problem. Akkor mi a problem?
Az pedig, hogy fenti véleményemet elmondom, önmagában még nem jelenti azt, hogy:
A. Ingyen várok bármit is
B. Warezolomk
C. Sárba tiprom a szerzői jogokat
D. Hülyefiatal vagyok...Kicsit illene visszavenni ebből a mérhetetlenül ostoba általánosításból, mert sértő sokskra nézve! Főként, mivel alapvető foglamak keverednek bizonyos fejekben fiatalságról, mai játékokról, régi játékokról, szerzői jogokról...
Megmondó ember maximum akkor mondjon oda, ha téjékozott... -
Vesa
veterán
válasz
Piftuka #6672 üzenetére
Jaj, ezt ne! Teljesen másról beszélt a kolléga, ennek semmi köze a kalózkodáshoz és a szerzői jogokhoz...
Mondom ezt úgy, hogy többek között az F-117A-n nőttem fel...Kiváló játék volt 95-ben, és én is nosztalgiával tekintek ezekre a klasszikusokra -különösen, mert többedmagával 20éve itt pihennek eredeti floppy-kon-, de ezzel együtt sem adnék értük pénzt ma már. Pedig nem vagyok sem vérpistike, sem kalózjános...
Egyszerűen, ahogyan anno fizettem egy Videoton színes TV-ért, ma már nem tenném meg, mert eljárt felette az idő...Ez persze nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy gyűjtők, vagy erősebb nosztalgikusok ma is fizessenek érte...De ne keverd ide a kalózkodást és a fiatalságot...mert annak ehhez semmi köze! -
Vesa
veterán
válasz
FoxiestFox #6652 üzenetére
Ugyanakkor létezik az "abandonware" fogalma, melyhez számos fejlesztő vagy akár stúdió csatlakozott már, és régi jáékaikat ingyen elérhetővé tették. Százával van rá péda, méghozzá sokkal nagyobb címeknél mint amit pl. a jelenlegi HB-n -és Steamen- pénzért akarnak adni (pl. Command and Conquer több része is ingyenes már, Beneath the steeel sky, Ultima sorozat bizonyos részei, Elite korai verziói, stb. stb.).
-
Vesa
veterán
Bundle Stars Cryptic
Hidden obj. és adventure főleg...
-
Vesa
veterán
Ha valamilyen csoda folytán, valakinek lenne egy fölös Crusader Kings 2+DLC a mostani HB-ből, azt szívesen átvenném!
-
Vesa
veterán
Egy egészen jó Bundle Stars csomag
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Új BundleStars
-
Vesa
veterán
válasz
SenorGrande #5967 üzenetére
jááááj...
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #5911 üzenetére
Jó pakk, de már minden ami érdekelt, megvan ezekből....
-
Vesa
veterán
válasz
EmptyParadox #5896 üzenetére
Ez így elég tág, pontosan milyen stílusban (Szimulátor, RTS, kalad, FPS stb.)??
-
Vesa
veterán
válasz
EmptyParadox #5875 üzenetére
AAA címet nem várok egyáltalán, esetleg egykoron volt kiváló játékokat. Pl. a GOG kínálatának egy részét bármikor szívesen látnám bundle-ba. Ugyanakkor nem szeretem, ha Game Makerrel, vagy sokszor komolyan mondom a gyerekeknek szánt Scratch nevezetű "fejlesztő eszközzel" készült 1 bites grafikával és 1980-at idéző játékmenettel ellátott játékokat próbálnak meg elsózni.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Értelmesebb játékokról beszéltem, bár nyilván némileg szubjektív ennek jelentése. A nagy kiadókra céloztam az üzleti modell kapcsán. A HB anno, a kezdetekkor éppen azért volt nagy durranás, mert olyan címek repdestek, mint a Civ 4, Sims 2, Simcity 4 stb. Ezek -még akkor is, ha már régebbiek-, össze sem hasonlíthatók a mai átlag bundle címekkel. Bár sok indie játék tényleg nagyon jó és innovatív, de jellemzően ezekből is egyre kevesebb szerepel a csomagokban. Sajnos egyre több a hulladék, ami tényleg nem jó semmire maximum gyűjtőnek, akiknek mindegy mit vesznek, csak +1 tétel legyen a Steam fiókban.
-
Vesa
veterán
Nem rajtuk múlik. A kiadóknak, fejlesztőknek lehet nem érte meg ez az egész üzleti modell (pontosabban, inkább promóció, mert csak arra jó). Ezért a nagyobb címeket sem adják már ilyen célra olyan könnyen.
Az ilyen komolytalan Game Makerrel összemókolt platformerek fejlesztőinek viszont jól jöhet az a kis pénz, ami így esetleg beesik a zsebbe. -
Vesa
veterán
Van 2db új Bundlestars is.
-
Vesa
veterán
Egyébként pár napja megy IndieRoyal-on a Mystery Bundle 3.
Ez most nem olyan gáz szerintem, már az első 2 játék megérte az 1dollárt. Azóta bővült kettővel, kicsit az ára is felkúszott. -
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #5687 üzenetére
Pont így gondolom én is. Anno a 90-es évek elején rengeteget játszottam ezekkel, Duke alap volt akkoriban. Ahogy nézem, ez valami feljavított verzió, mert kevéssé pixeles, ezzel együtt én is azt érzem, hogy bár tényleg jó volt a maga idejében, ma már egy HD monitoron inkább kiábrándító. Az Abe pedig talán még PS1-re volt meg, azt hiszem. Kiváló játék volt az is, akkoriban ilyen szintű animációkat nem igazán láttunk játékokban. Meghaladta a korát erősen.
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #5675 üzenetére
Ezek ráadásul erősen abandonware kategóriák, nem is értem, hogyan futnak egyáltalán egy mai gépen. Javarészük 1990-es években készült. DOSBox sem tesz csodát már, nem beszélve a hangkártya kezelésről. Van ott olyan ami 16 színnél többel nem operál. Ilyen ősrégi címekért pénzt kérni már valóban nekem kellemetlen! Én kérek elnézést.
-
Vesa
veterán
OFF
1. Senki nem teremtett senkit...
ON
2. Kevered a kiadókat a fejlesztőkkel... A kiadó dönti el, mit hajlandó finanszírozni és mit nem. Éppen ezért indul számos nagy fejlesztő is külön utakon, pl. kickstarteren (lásd: Elite, Star Citizen stb.). Így tudják megőrizni a teljes irányítást a játékuk fölött, és nem a kiadók hülyesége szerint ugrálni.
Ismerek személyesen több profi játékfejlesztőt, nem is hinnéd, hogy a kiadók milyen szinten diktálnak és szólnak bele a munkába. Ami viszont természetes, mert ők finanszírozzák a projectet így az anyagi kockázat is az övék. -
Vesa
veterán
Thanks, jó volt ezt látni!
Azzal együtt, hogy a pénz jelentős része tulajdonképpen a fejlesztőknek, kiadóknak köszönhető mivel fillérekért adnak kódokat! Feltételezem, a játékosok kb. 90%-ka nem csupa szeretetből és a megsegítés miatt vásárol HB-n, hanem a saját jól felfogott érdekéből. -
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #5585 üzenetére
A stardrive az Early Access történelem egyik legnagyobb bukása, egyben pedig kiváló példa arra, hogyan lehet embereket hazudozással átverni. Ezt a sz*rt BTA-ba tenni? Nem is értem. Egy olyan játékot, ahol a fejlesztő nyíltan kijelentette, nem érdekli a játék, és nem folytatja a fejlesztést annak ellenére, hogy a játék beta állapotban sincs. Aki emiatt venné meg, óva intem...Érdemes elolvasni a kommenteket Steamen.
-
Vesa
veterán
Van új Blink
3 game. $1,5 -
Vesa
veterán
Új BS nem is rossz.
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #5528 üzenetére
Egyébként ebből sokkal több fog visszajönni, csak ki kell várni, hogy a bundle miatti kártya dömping -ennél fogva, a mélybe zuhant árak-, véget érjen.
Volt olyan játék, ahol a bundle-ba kerülés előtt még 0.30-0.40 euro volt egyetlen kártya. Vissza fog ez menni idővel, én már jártam így más játéknál. Nekem szépen gyűlnek az ilyen kártyák, illetve felteszem őket a korábbi áron, és kivárom míg elmegy annyiért. A napokban is ment el olyan kártyám közel 1 euro-ért, amit lassan egy éve vettem valammi bundliban (és van még 3db a szériából). -
Vesa
veterán
Viszont van két új BundleStars:
ET2 Bundle
Humongous BundleUtóbbi mindent visz.
-
Vesa
veterán
Néha nekem is van olyan érzésem, hogy ezeket valalmi gamemaker szerű rettenettel, szalagon gyártják, talán éépen bundlikba...Az rendben van, hogy az ősrégi platform és arcade játéktermi stílusnak még mindig van egy szűk vásárlói csoportja, de szvsz azok is megválogatják, hogy mit vesznek meg mert vannak minőségi programok is. De hogy ezekkel a bénaságokkal a kutya nem játszik, az biztos...
-
Vesa
veterán
1dodo, bár volt már kb. ezer bundliban.
-
Vesa
veterán
Bár sajnos nem az évezred ajánlata...
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Steam-en mi ez a max. 200db item értékesítés hülyeség? Ki kell adnom az adataimat az USA-nak, ha többet szeretnék értékesíteni kártyákból? Adózni kell már ezek után is? Valaki informáljon please!
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #4687 üzenetére
Ez tényleg jó!
De nem bánnék valami techno/scifi pakkot is lassan, mert már a hajam égnek áll az állandó középkoros/orkos/kardozós/lovagos/vallásos gamékkal...
Persze nem kívánság műsor, ráadásul nem is tudom, létezik e a scifi múfajban olyan, ami nincs meg... -
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #4679 üzenetére
Fenomenális
-
Vesa
veterán
Valaki magyarázza már el legyen szíves, hogy miért nem tök mindegy milyen kulcsot adnak a játékokhoz?
Ha egy játék jó, akkor az Desura-n vagy máshol is jó. Ha szar, akkor meg kit érdekel, hogy steam-es? Vagy ez ilyen hörcsög szellemiség, tehát nem a játék a lényeg, hanem csak a gyűjtés a Steam fiókba? -
Vesa
veterán
BundleStars Tropico4 complete volt már?
-
Vesa
veterán
válasz
DrTechnoid #4416 üzenetére
+1 olyan szinten kapok tőle hidegrázást, hogy az nem igaz. Rettenetes, és nem cserélik le már vagy 1 éve.
-
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #4415 üzenetére
IndieRoylae mikor lesz legalább annyira kreatív, hogy a csomagoknak kitalálnak valami rendes nevet?
Még 3év múlva is Debut 56000 lesz, nevetséges...mint a legtöbb bundlijuk... -
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #4285 üzenetére
gyenge...
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #4250 üzenetére
Aki szereti az ilyesmit, annak jó lehet a "The Campaign Series: Fall Weiss" is.
Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a Steam szeritn a release date 2014 május 30, és potom 23ojró jelenleg, ezzel szemben beteszik egy óccsó bundliba. Most vagy nagyon kiváló, vagy nagyon tré...
Panzer General szerű lehet, én behúzom azt hiszem... -
Vesa
veterán
1.7 ojrót még megér az Expeditions: Conquistador miatt. De csak 1 napig ennyi.
-
Vesa
veterán
válasz
kriszpontaz #3949 üzenetére
Hú bazzeg...
-
Vesa
veterán
Na, ez egy jó pakk lett végre.
-
Vesa
veterán
Az "indie game" egy tág fogalom, ezért nem teljesen igaz amit állítasz. Vannak kiváló darabok, melyek játékléményben sokszor űberelik még az AAA címeket is, és ehhez nem kell csilivili grafika sem. Emellett azonban sajnos jóval több az olyan próbálkozás, amit nem is neveznék játéknak. 25évvel ezelőtti primitív grafika -amit persze egyedinek vagy minimal-nak szoktak mondani, megideologizálandó a nagy semmit-, 1980-as évek játéktermi platformjait idéző primitív játékmenet. Ilyen "játékokat" gyerekek írnak, pár éve még ingyen voltak letölthetők, mert kb. annyit is értek.
Most valaki rájött, hogy süket dumával el lehet adni bármit (MLM szisztéma nyomán gondolom)...Rajzolnak 2db háromszöget meg három négyzetet, ez a világ amiben játszol, a játékmenet meg kimerül a szimpla ugrálásban, amit már a Mario 1.0-ánál is untunk 1992-ben, de megkapod mellé a dumát, hogy ettől lesz artisztikus és egyedi, nem beszélve arról az életérzésről, hogy Te más vagy mint a többi hülye, mert Te értékeled ezt a hihetetlen egyediséget és művészetet. Na mindegy...Én kifizetek akármennyit ha egy játék engem szórakoztat és nem akarok ingyen semmit. De azt sem akarom, hogy hülyének nézzenek. Szóval az indie világ egy eléggé ingoványos terület, nem lehet általánosítani.
-
Vesa
veterán
Iszonyat...Az 1 dolláros pakkban olyan szintű "játékok" vannak, amiket gyerekek írnak scratch-ben általlános iskola 6-8-adik osztályban.
A számlálót meg esélyes, hogy hackelik. Kizárt, hogy ebből a hulladékból ennyit adtak el. Sokkal komolyabb pakkokból pl. indiegala hetek alatt hoz össze 20k-t. Na mindegy... -
Vesa
veterán
válasz
Hunbeast87 #3817 üzenetére
Ja igaz, nem igazán figyeltem...Lényeg, hogy hosszabb mint a heti...:-)
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #3814 üzenetére
Mintha kezdene kifújni a bundle lufi...Hetek óta semmi érdemleges...Hol vannak már a régi ajánlatok...HB-n nem is tudom mikor volt használható, a havi bundli ráadásul hetek óta haldoklik...
Bár ha belegondolok, túl sok game már nincs is ami érdekelne (mármint bundle képes, nyilván nem AAA címekről van szó)... Addig is, az arra érdemesebb, komolyabb játékokat vásárolgatom maross-tól...:-)
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
Mi volt a tegnapi HB daily? Lemaradtam róla.
-
Vesa
veterán
Van egy ilyen is, 2dollár/6db steam game
-
Vesa
veterán
Van új BundleStars.
Ez nem egy rossz pakk akinek még nincsenek meg ezek a játékok.
Nekem már mind megvan, így ki kell hagynom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest