-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
AcCEsS #17781 üzenetére
Valaki belinkelte BB topikba, ott pont a többit keresik. Szólj nekik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #17728 üzenetére
Már csak 6.33...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #17710 üzenetére
Aznap aktiváltam is, nekem €6.41 volt, most ránéztem, már csak €6.38. Tudom, hogy miért
, de azt hittem, hogy ez fixen ugyanannyi marad.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
ForRedGlory #17707 üzenetére
Pedig én is azt hittem, hogy kódot fog adni, valahova még be is panaszkodtam, hogy nem tudom elajándékozni.
Ferke[HUN]: köszi. Valahogy majd csak kimatekozza magának a Humble, bár egyelőre kivárok.
-
csuvicsuva
addikt
Aki átállította a csojszot euróra, az is $-ban kapja a szünetelős kedvezményt?🤔
-
csuvicsuva
addikt
válasz
ForRedGlory #17703 üzenetére
Prime-os Surviving Mars nem ad kódot, csak fiók összekapcsolással működik. Ha nem az, akkor természetesen nem szóltam.
-
csuvicsuva
addikt
Én is jobban szerettem a régieket, de az utóbbi kettőt is élveztem. Most féltem, hogy az ingyen napok alatt a Valhalla annyira be fog rántani, hogy utána elvonási tüneteim lesznek, de egy óra játék után úgy döntöttem, hogy nekem most ez így annyira nem hiányzik. Ez persze nem a játéknak szól. Majd pár év múlva Brazíliából Xboxra jó lesz a komplett 5000 forintért.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Beniii06 #17640 üzenetére
Amikor bejelentették az ingyenes játéknapokat, akkor még fent voltak, Xboxra tegnapelőtt már nem. UBI store-et mondjuk nem néztem, de ha Epicen nincs, akkor gondolom ott sincs. Ellenben a Complete legalább kapott 40%-ot, ami most kábé egy friss AAA konzoljáték ára.
A DLC-kkel egyetértek, mind az Origins, mind az Odyssey két-két kiegészítője simán elment egy átlag single player játéknak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #17598 üzenetére
Korábban el lettünk kényeztetve. Most már többnyire indiekből is csak azok jönnek, amit a kutya sem vett meg még bundle-ből sem, ezért mindegyikben el kell rejteni, hátha majd most.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #17587 üzenetére
Öreg vagyok én már ehhez. Ha Mafiás bundle-ből csináltam volna egy splitet, akkor a nagy részét biztos elviszik.
Epicen mire gondolsz? Borderlands 3-ra? Abból meg megvan a Stadiás Ultimate verzió 300 forintért. Na annyit még én is kifizettem. Mivel az előző részeket is csak a hörcsög rántotta össze (utána meg az Epic is adta ingyen) és soha nem voltak elindítva, így csak annyira próbáltam ki, hogy mennyire streamelődik stabilan.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17581 üzenetére
Én nem várok semmit, írtam is, hogy régóta nem én vagyok a célközönség, csak igazat adtam bepkennek. Végül a Mafiát sem vettem meg csak azért, hogy ott porosodjon a könyvtárban. Egy kezemen meg tudnám számolni hány játékért fizetnék elő. Három ujjam van, kettőt elvitt a két Quantic Dream játék hetiből.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #17575 üzenetére
Na mondjuk ebben igazad van, de akkor megint az lenne, hogy néhány hónap múlva szépen ellaposodna. Mondjuk ha egy AAA húzócím lesz minden hónapban, szerencsésebb lett volna olyat keresni, ahol a maradék tartalmat nem kismillióért tudod mellécsapni, illetve az indie felhozatal is bőven erősebbnek tűnt a korábbiakban.
Mivel már nem veszek szinte semmit, a kedvezmények nem érdekelnek, az appot eddig sem használtam, nálam szépen elérték a cancelt, de nyilván nem én vagyok a célközönség, aki pedig az, nem hiszem, hogy ettől harapna rá. Végre nem kell minden hónapban ötször kattintani a szüneteltetésre, megjegyzem a 4 dodós kedvezményt most is feldobta.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #17564 üzenetére
Az új alapra helyezés szerintem arra vonatkozott, hogy mostantól mindenki nulláról indul. Eddig olcsón csak azok tudták beszerezni a teljes bunde-et, akik a Classicban maradtak. Gondolom nem sokan fizettek €18-kat egy-egy játékért, inkább két napig DDOS-olták a GroupBuys csoportot, hátha elcsípik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
warcat #17529 üzenetére
Amikor írtad a kupont, akkor még nem volt, később megkaptam. Jelenleg pause-on vagyok, most 5.5 euróért próbálom elsózni groupbuysban, de még nincs jelentkező. Legfeljebb holnap leviszem 5-re, az nullszaldó ingyen Mafiával, ami sosem lesz elindítva.
FunPro: jogos, azt nem írtam, hogy a kupont megkaptam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #17448 üzenetére
Nagyon úgy néz ki. Külön-külön viszik őket. Nem dőlök a kardomba, már egyszerűen annyira nem akarok venni semmit, amikor két, max három játékkal játszom Game Passben és mellette kihagyok 20 másikat. Steam sale-en is azért vettem egy olcsó akármit, hogy el tudjam adni a kártyákat. Kábé vissza is jött az ára.
Ott figyel €48 a walletben, de fialtatom tovább a semmire. De ez már tényleg nagyon off itt.
-
csuvicsuva
addikt
€7-ért Mafia nélkül miért nem viszik a Bundle-et? Nem fogok splitet csinálni, annyira nem hiányzik a Mafia, hogy még azzal is tököljek. Legutóbb a Shenmue III-as bundle-et adtam el kupon miatt kis nyereséggel, erre nem most volt Epicen ingyen? Ez is lesz majd egyszer.
Ezt most nem is tudom minek írtam be, amolyan hangosan gondolkodás szaga van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged