-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
1 hónapja nem vettem játékcsomagot. Várható ma valami jó a Humble Bundle-n? Varázsgömbbel rendelkezők előnyben
-
Out
addikt
Company of Heroes csomag
Stratégia
-
Out
addikt
Indiegala-n most Stalker bundle van, de a Bundle stars-on olcsóbb. Igaz ott nincs hozzá 35mm játék, de annak semmi köze a Stalker-hez, mint játékhoz
-
Out
addikt
Volt már valakinek problémája a groupees csomagokban lévő bármelyik játék kulcsával? Tegnap egy ismerősömnek elküldtem egy játék kulccsát a Be Mine 24 csomagból és Product Code Invalid hibaüzenetet adott rá neki a Steam. Írtam a groupees support-nak ez ügyben, csak érdekelne, hogy járt-e már így valaki innen a topikból és kapott-e új kulcsot.
-
Out
addikt
Vettem a G2a-n egy 10 játékból álló véletlenszerűen összerakott csomagot. Gondoltam 500 Ft nem pénz érte, hátha valami jót is kapok. 9 játék $0.49 - $0.99 steam-es árban volt (az összes ilyen megvolt a könyvtáramban), egy pedig $10.99, ami egyébként már volt ingyen is. Jól jártam
-
Out
addikt
válasz
Hunbeast87 #9083 üzenetére
Bizony a Lichdom szerintem is jó játék
-
Out
addikt
Pick & Mix havi csomag
Én találtam benne 2 játékot, hátha más is talál valami érdekeset
-
Out
addikt
válasz
shaddy1027 #8960 üzenetére
Köszi! 0,44-et megér 5 kártyás játék
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #8947 üzenetére
Igen, túl régóta veszel játékokat
-
Out
addikt
válasz
shaddy1027 #8940 üzenetére
Megmarad a pénzem
-
Out
addikt
Stratégák IDE.
Nekem nem való egyik sem, mert buta vagyok mint a föld -
Out
addikt
Engem sem az értékelések, sem az nem érdekel, hogy ki mit mond egy dologról. Engem érdekel a játék és játszani akarok vele, ennyi
Nem ismerem amiket leírtál, de utána néztem és azok mind többjátékos játékok, ez meg egyjátékos, pont amire szükségem van. Vagy ez is többjátékos lesz a megjelenés után?
-
Out
addikt
Pick & Mix bundle-t nem akar venni valaki? Nekem csak 1 játék kellene a felsoroltak közül az A Story About My Uncle.
-
Out
addikt
Indiegala herevere csomag 10 dollárért. Na ne!
-
Out
addikt
Indiegala Hump day #19
Az 1 dolláros csomagban van a The Lost Island, a többi játék nem is ér egy forintot sem nekem
-
Out
addikt
Ha az oldalon mindketten elfogadjátok az üzletet, akkor Steam-en üzenet formájában megy a kulcscsere (nyilván előtte felveszitek egymást ismerősnek). Tulajdonképpen a bizalomra épül, de látod, hogy kinek mennyi cseréje volt eddig, abból mennyi zárult sikeresen, illetve mennyi nem. Én még csak 19 cserén vagyok túl, de még nem vertek át
(Van egy ismerősöm akinek már 1000 cseréje volt, az nem rossz)
-
Out
addikt
Nekem segítség nélkül ment minden, nem bonyolult, mert Steam belépés után szinkronizálja a játékaid, kívánságlistád, aztán csak hozzáadod, hogy milyen játékaid vannak cserére, aztán vagy várod az ajánlatokat vagy Te ajánlasz valakinek játékot cserére. Angoltudás természetesen kell hozzá
-
Out
addikt
Stratégia csomag megint
Ultimate Strategy Bundle
-
Out
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #8567 üzenetére
Leírtam, hogy számomra mit tartalmaz
-
Out
addikt
Indiegala The Pscyho Logical bundle, kiugrottam az ablakon bánatomban, de visszajöttem, hogy ezt a hozzászólást megírjam
-
Out
addikt
válasz
maddionmax #8561 üzenetére
Állítsd be, hogy csak kívánságlistás játékot tudjanak felajánlani (mondjuk ehhez kell egy normális kívánságlista is)
Én csak olyanokra cserélek ami a kívánságlistámon van, igaz nincs semmi drága játékom, szóval vackokat vackokra
-
Out
addikt
válasz
maddionmax #8559 üzenetére
Miért nem cserélitek el azokat a bundliszökevényeket amik nem kellenek nektek? A barter.vg egy jó kiindulópont erre vagy nem ismeritek?
-
Out
addikt
Groupees Greenlight Bundle #13
A Drizzlepath nekem megért 1 dollárt egy másik kártyás játékkal együtt
-
Out
addikt
Végre egy bundle-t tudtam venni, Hump Day Bundle #18
Ráadásul az egyik játékot (Adventures of Pip) már el is cseréltem egy Hitman Absolution-ra. Nekem megérte
-
Out
addikt
Humble Weekly bundle megint semmi érdekes számomra
-
Out
addikt
Indiegala-n Metro-Sacret bundle. Csak nekem tűnik kicsit drágának?
-
Out
addikt
válasz
2thletme2day #8306 üzenetére
Az nem egy játék, hanem csak a játékban (Stronghold Kingdoms) elérhető cuccokat kapsz.
-
Out
addikt
Indiegala-n kinn van a hétfői játékcsomag, azt írják 7 fantasztikus játék van benne. Egyet sem látok, nem hogy hetet
-
Out
addikt
válasz
2thletme2day #8187 üzenetére
Csalódás
-
Out
addikt
Ha ma este lejár a Humble-n a heti játékcsomag, akkor mikor fog kezdődni egy újabb? Ez a mostani nem volt nagy szám
-
Out
addikt
válasz
2thletme2day #8156 üzenetére
Uplay-es, nem kell!
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #8136 üzenetére
Nem az Xcom bundle-ről volt szó
Hanem az Indie Legends Bundle 3-ról.
-
Out
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #8134 üzenetére
Megpróbálom észben tartani a kérésed, mert nekem az biztosan nem fog kelleni, de még nem tudom, hogy mikor tudom majd megvenni. (Én is melóhelyen vagyok)
-
Out
addikt
Na, ez lesz az én kedvencem topikom és csak most találtam rá
Szeretem a sok játék egy csomagban olcsóért kombinációt, persze nem mindegy milyen játékok
Megvettem én is a Take-Off bundle-t, de csak kb 3 játék miatt (Red Faction, Darksiders, Sniper), a többi ment fel a barter.vg-re, hátha eltudom cserélni olyanra ami nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest