- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ebből a 15$-os pakkból engem egyedül a The Crew érdekelne. Az megoldható, hogy valaki megveszi a teljes csomagot, a Crew-t átpasszolja nekem, én meg utalok az illetőnek PayPal-on megegyezés szerint pár dollárt? Több mint 4k-t nem adok érte, annyira nem jó játék. A többi meg úgyis csak a "polcon porosodna", mert azok nem érdekelnek.
A The Crew-n kívül az egész pakkot megtarthatja az illető és kb féláron meglesz neki (6-7$-t adnék érte). Ha van jelentkező, nyugodtan írjon rám privátban, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest