Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZsZso

Közösségépítő

- mi van, ha XY ajánlott fel valamit (lásd Trade topik) aztán már nem aktuális (vagy árat akar változtatni)? Szól valakinek a topikból, aki tudja frissíteni a listát? Sok embernél ez elég melós dolog, kevésnél meg nincs értelme. Persze megoldható, de macerás. Ha meg mindenkinek adsz jogot, akkor meg elszabadul a pokol.
    - pontok átírása hogy történik? X és Y is szól neked, hogy rendben lement az üzlet közöttük és átírod a pontjaikat a táblázatban? Hogy ellenőrzöd, hogy volt -e valami valóban a tranzakció mögött? (magyarok vagyunk, kiskapukban jók vagyunk) Ez nagyon fontos, mert a pontok fizetőeszközként működnének! (Reddit PlayItForward -nál pl. ellenőrzik élő lélegző emberek Steamen a fiókod, hogy beaktiváltad -e, de ez nagyon sok időt igényel) Pusztán a bizalom itt nem játszik. BlueGiftnél (is) megtanultam.

Ne érts félre, nem negatív vagyok, csak próbálom jól átgondolni mielőtt nekiugranál. HIrtelen ennyi jutott az eszembe.

Más:
    Az ár még nem biztos, hogy befolyásol bármit is, lehet nem is fog. Most beleraktam, mert ez egy terv, amibe minél több funkciót akartam beletenni, aztán majd megvalósításnál lehet, hogy ki - ki marad pár, vagy megváltozik.

Srácok, bocsi a sok OFF miatt, a képeket majd a logout blogomra posztolom, aztán majd belinkelem, ne ijedjetek meg, nem lesz második OFF karika :).

Új hozzászólás Aktív témák