- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lee56
őstag
válasz
Gerisz #10380 üzenetére
Ott a grafikonon 2012-nél látod a Piledrivert, annak még lesz AM3+ variánsa, én speciel amiatt vettem AM3+ lapot, bár akkor még csak sejteni lehetett, most már többé kevésbé biztos hogy kijön egy fejlesztett Bull erre a platformra.
@ Jack@l : Nem igazán értem min vagy meglepődve, általában azonos fogyasztás mellett még nagyobb teljesítményt kapsz egy finomított CPU-tól, ez erről szólt eddig is.
-
-
orochi_gold
tag
"Az én dolgaimban, munkámban és játékokban egyedül a BC2 az ahol "jobb" a 2500K mint a 955. Sehol máshol nem érezni a különbséget. A BC2-ben sem tudod megmondani, csak ha leméred".
Ezzel a kijelentéssel nem értek egyet,nekem is volt Phenom x4 Cpu-m,X6..de mikkor megvásároltam az i7 920 proceszort,már ott is érezhető volt a különbség!
Aztán lett i7 2600K akármennyire fura ott is éreztem a különbséget,az i7 920-hoz képest nem hogy az X4 cpu csere után!
Más kérdés az is ki milyen vga-kat használ például mikkor HD6950 az x4-el volt olyan 35%maradt még a vga-ban!
i72600K-val láss csodát meglendültek a minimum és maximum fps-ek is minimum 15%-al!
Tehát ez a kijelentés hogy az x4 után nem érzel teljesítménybeli különbséget az i5 2500K-ra váltáskor az nem fedi a valóságot!
i5 2500K..ról még az i7 2600K csere után is lehet érezni minimális eltérést,a HT miatt!
Phenom x4 Cpu alá maximum (GTX460,HD6870,HD5850,)Vga-kat tennék alá,ez után nagyon érezhető cpu limit van!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olyat biztos nem. Mivel platformon belüli kapcsolásról beszélünk ezért jobbat is lehet csinálni. Multiplexor vagy virtualizálás nélkül is megoldható az egész, mert lényegében azonos a display driver.
A hybrid CF új neve Dual Graphics lesz. Az is működni fog ezzel a BACON kódnevű technológiával. Persze nem kötelező a CF-et használni.
-
miresz
veterán
Ez mondjuk igaz! Reméljük nem száll el velük a ló! Jó lenne egy mostani PH II 1055T Körüli áron,egy +50% teljesítményű proci venni! +akkor a mostani "T" szériának is lejjebb kell,hogy menjen az ára! Bár szerintem nem éri meg a az árkülömbséget pl. aX4 965 és az 1100T közötti ár rés! Annyival nem jobb! Valamit alkotniuk kell hogy jó áron azért lépést tartsanak! Reménykedem! Mondjuk én elfogult vagyok az AMD-vel! Már csak elvből sem vennék Intelt!
-
miresz
veterán
Ott a pont!
Nem is néztem a tokozást! Mekkora Sz@r! Miért kell kamu híreket gyártani? Kinek jó ez? Szerintem muszáj lesz mutatniuk valami jobbat,vagy legalább ugyan olyan teljesítményt mint a Sandy Bridge elérhető áron mert ha nem akkor el vannak ásva! Én azért reménykedem! Eddig szerintem azért nem árazott rosszul az AMD. Remélem megtartják a szokásukat!
Ár érték arányban jobb vétel az AMD most is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged