Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Tethered Capture kérdésem lenne. Canon R5 fényképező gépet tennék rá Win 11pro alatt. Lightroom Classic verzió 13.2. A problémám, hogy elindítom a kapcsolódást, fel is ismeri a fényképezőt, látom is, hogy változnak a beállítások (ha a fényképezőn vagy a Lr-ben állítom) sőt ha elindítom a live view-t akkor is látom a kamera képét DE! ha megcsinálom az expot, akkor nem jelenik meg a kép a Lightroom-ban (csak a kártyára menti). Ebben tud e valaki nekem segíteni esetleg?
Nézegettem erről videókat, ahol a Canon Utility-vel közösen kell összehangolni, de nekem ez se ment. Ha a Utilityt elindítom, akkor viszont már az LR se ismeri fel a gépet. -
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Új vagyok az LR világában. Olyat szeretnék kérdezni, hogy amikor importálom a kiválasztott RAW képeket alulra bekerülnek egy sávba és amikor rákattintok a képekre, hogy átnézzem őket pár pillanat múlva egy szürke fátyolt kapnak. Teljesen hazavágja a képet és a szerkesztés fülön is ugyanez a rosszabb minőségű kép jelenik meg.
Más képszerkesztő programban nézve a Raw-ot teljes jó! (LR-ben is jó csak a fent leírt dolog történik).
Ez valami automatikus funkció lehet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest