- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
gyorgyi84 #1330 üzenetére
9 évig egy egymagos AMD Athlonom (mobil Barton) volt Abit NF7 v2.0 lapban 3.5 Ghz-re húzva, 3 GB memória volt alatta. Az utolsó Lightroom amit vele használtam valami 3.x verziós volt: úgy működött, hogy húztam mondjuk az expókorrekció csúszkát, aminek a hatását 20 másodperc múlva láttam a képen (ez még gyors volt, mert az élesítés meg ilyenek még lassabban mentek). Egy 1300 képes anyag lekonvertálása 10,5 óra volt. Utána egy korszerűbb gépen lekonvertáltam ugyanezt az anyagot összehasonlító teszt jelleggel: 34 perc alatt lefutott, ha jól emlékszem. És még az sem egy mai korszerű gép volt, csak annál újabb. Szóval ideje lenne fejlesztened, meglepődnél.
Pont a munka örömét veszi el a programra várakozás.
(#1337) copass: Előtted írtam le, vagy mire gondolsz? Minden képet egyenként élesítek, csak exportnál a vége megy kötegelten.
-
*Ropi*
félisten
válasz
gyorgyi84 #1321 üzenetére
Ez alapján megkeresed a Lightroom mappáit, amikbe fel lett installálva a gépedre és elmented őket egy olyan partícióra, amit nem formázol és nem törölsz a gép újrahúzása során. A katalógust is elmented ugyanoda, mert az tárolja a képek beállításait.
A gép újrahúzása után telepíted ugyanazt a verziójú Lightroomot, ami előzőleg fent volt és mindent visszamásolsz a helyére.
Ha mindent jól csináltál, akkor örülhetsz.
-
törölt tag
válasz
gyorgyi84 #1321 üzenetére
Nem sokat. A raw módosítások csak a fotókra vonatkoznak, tehát az megy a levesbe. Talán a beállítások s a profil megmarad, csak arra kell figyelni, hogy uninstall alatt rákérdez-e, hogy mit kezdjen a beállításokkal. Hogy azt törölje vagy sem, s akkor megmondod neki a tuttit.
Ha nem akkor újratelepítés után veszed a fáradságot és újra beállítod, ha lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest