- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #6520 üzenetére
Oh, izé 😅lehet win beállítás. Rémlik hogy usb stick, memkartya behekyezesnel felugrik egy win ablak hogy mit szeretnél csinálni, rémlik hogy ott van default action beállítás, lehet 1x beállítottad
Szerk, úgy néz ki hogy tényleg win beállítás [link]
-
Balinov
titán
válasz
Sir Riccio #6518 üzenetére
Ott valami egyéni beállítás lesz, Sir, nekem a ccc soha nem nyitja meg indulaskor az import modult
-
KTTech
veterán
válasz
Sir Riccio #6516 üzenetére
Ár/érték arányban nem érné meg a csere. Olyan 20-23%-al lenne gyorsabb például az 5900X. Az 5950X lassabb LR alatt, mint az 5900X - bár nem sokkal -, több mérés alapján is (lehet FW bug, amit javítanak majd). A 3700X és 5800X közt kb 12-15% különbség van az utóbbi javára.
Tapasztalatom alapján az 5900X mindenre is elég, de nincs kihasználva az LR által teljesen az ereje 😃 -
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #5941 üzenetére
A VGA driver mikori, MS vagy nVidia?
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2939 üzenetére
Viszont csak a "faithful" egyezik meg a vázban lévővel.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2935 üzenetére
Erősebb gépet veszel, ami gyorsabban legenerálja a gyorsnézeteket.
-
madgie
titán
válasz
Sir Riccio #2935 üzenetére
Szokd meg
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2924 üzenetére
Szeretek nyugodtan aludni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2921 üzenetére
Az a lényeg, hogy az EU-n belül bárhol megvásárolhatod (anno pl. Angliából vettem a dobozos Lightroom-ot): úgy is jogosan használhatod.
(#2922) aleister: Ha komolyan mondok valamit azt csak észreveszed...
Minden más vicc.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2912 üzenetére
Kerüljük a félreértést: az, hogy kivettek funkciókat és megváltoztatták az import képernyőt nem keverendő azzal, hogy ettől függetlenül PC-n jól működik (már, ami maradt belőle).
Én közben visszaálltam 6.1.1-re.
-
madgie
titán
válasz
Sir Riccio #2891 üzenetére
Tudom, mi az, direkt húztam az agyad
-
madgie
titán
válasz
Sir Riccio #2889 üzenetére
Neked már van midis dídzsépultod erre, nem?
-
madgie
titán
válasz
Sir Riccio #2823 üzenetére
98 ezres a katalógusom, minden egyben, ahogy kell
-
aleister
veterán
válasz
Sir Riccio #2816 üzenetére
Költséghatékonyság céljából megfontolandó lehet, csak i5-4xxx-re való váltás. Az CS6-ok nem mindig profitálnak a logikai magokból (Hyperthreading). Persze jó, ha van, mert van olyan process, ami gyorsul tőle. Viszont a 4790-ek elég drágán mennek. Szerintem jobban jársz egy 4770-nel, mert kb ugyanaz a 2 cpu. Az előbbi magasabb alap órajellel érkezik, de ehhez magasabb v-core is társul (többet fogyaszt). Gyakorlatilag, ha felhúzod a 4770K-t 4GHz-re, tán még kevesebb feszültséggel is ugyanott vagy.
-
Fandango
veterán
válasz
Sir Riccio #2816 üzenetére
En lecserelnem, es lehetoleg GTX960, ne a regi 750Ti.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2813 üzenetére
Pont a W10 megjelenése után tettem rendbe egy babafotós lány gépét 6970-nel, előtte össze vissza fagyott az új driverekkel: végül valami ősrégivel sikerült megoldanom, de azzal viszont nem működik a HW gyorsítás (nem csak az Adobe programokkal, hanem semmivel - az AMD még mindig nem tud drivert írni)...Mondtam neki, hogy vagy vesz egy új VGA-t vagy vesz egy új VGA-t (lehetőleg nVidia-t, nem véletlenül CUDA-ra optimalizált az LR motorja).
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2807 üzenetére
No, úgy fest nem sok köze volt a LR-hoz a dolognak, a memóriák kaptak még feszültséget és új hűtést kapott a CPU illetve a házba is került egy plusz venti. Azóta nagyon úgy néz ki, hogy rendben van a dolog.
Szezon végén tervezek egy komolyabb reinstallt, Windows10 kerül majd fel. A kérdésem az lenne, hogy használ-e valaki AMD kártyát LR CC-vel Win10 alatt és működik-e rendesen? Köszi!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2802 üzenetére
Korai volt az öröm.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2802 üzenetére
Passzolom: csak 1 db piros kártyám van (az egyik szerveremben mert passzív hűtésű), de sose frissítettem rajta drivert (mert működik).
(#2803) aleister: Annyira nem "filléres" fícsör, mert le kell programoztatni, ami vagy a főbb dolgoktól viszi el az erőforrásokat, vagy ha külön csapatot szerveznek rá akkor több pénz...Én nem fizetnék többet a LR-ért csak azért, hogy lenne benne egy összesen 1-2x használt funkció (mert ugye nem teszteled naponta újra, hogy 0.2 másodperccel gyorsabban exportálta-e ki az anyagot, mint előző nap.
A kép egészére: ha újra cropolod nagyobbra, akkor látod, hogy ott is megvan.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sir Riccio #2615 üzenetére
Ezen nem csodálkozom: a pirosak elég régóta driver gondokkal küzdenek, a Catalyst meg konkrétan maga a program nélküli hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged