- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
WhiteRabbit #3 üzenetére
Végül is úgy is egy 1600-as, vagy 1800-as durcit akarok hűteni velük, és szerintem ezek beleférnek a 2600+-os athlon xp határba amit a gyengébb hűtőnél adtak meg maximumként, vagy nem?
-
eziskamu
addikt
Ez egyre érdekesebb, mert a googlen pedig találtam pont ilyen kinézetű arsk0160-ii-t mint az enyém(?), és találtam képet a másikrol is aminek az alján meg nem volt rézmag.
Úgy látszik nem jók a gyári weboldalon lévő képek, vagy pedig ez egy új változat. -
WhiteRabbit
csendes tag
Hali
700 Ft-on ne problémázz. Próbáldd ki, aztán ha nem jó a hőmérséklet vidd vissza, hogy cseréljék ki. Ennyit megér. Elfüstölni biztos nem fog
Ahoy -
eziskamu
addikt
Voltam 1/2 órával ezelőtt a mistralban, és vettemegy Aerocool arsk0160-II-t vagyis azt hittem(a dobozon is ez ált). Felugrottam az aerocool weblapjára, és azon látható képek alapján ez pontosan úgy néz ki, mint az aatk0188-II, ami egyébként jóval olcsóbb(kb 700ft-al kevesebb). Na már most amiért még nem rohantam vissza, az azért van mert, a tájékoztatók szerint a felvázolt esetben egy full alumínium hűtőről van szó, míg amit kaptam, azon van rézmag, vagyis ilyen szempotból megfelel az arsk0160-ii-nek, pontosabban rézmagnak látszik, vagy mostanában a nem rézmagos hűtőbordákon is van ilyen kör alakú vöröses-sárgás régió?
Amúgy durcihoz lenne, és elméletileg mindkettő jó hozzá, csak hát az árkülönbség.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest