- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
nyesteb
tag
Te.
ezt a címet én bérlem, így nem én befolyásolom...
De megkaptam a másikat már, csak nem olvastam még el, mert kicsit más a kódlap, és nehézkes az olvasás...
De rögtön visszafejtem..
Remélem csak most csinálta, mert nem örülnék neki, ha valóban tiltana...
De rákérdek...
Köszi, hogy szóltál. -
nyesteb
tag
-
nyesteb
tag
Sziasztok.
Nem én csinálom ezt a részét a dolognak.
Tanultam régebben én is adatbáziskezelést, de ez eszembe sem jutott volna, hogy egy harmadik tábla összehozhatja. Hát igen, aki benne van, annak ez triviális kérdés volt...
Nem, nem kérek semmilyen forráskódot, köszi, csak ezt nem tudta megoldani, és ő nincs itt regisztrálva, így ezért én vetettem fel a kérdést.
Köszi!
Így már menni fog neki is szerintem.. -
nyesteb
tag
Sziasztok.
Egy olyan problémával állok szemben, hogy egy autóalkatrészes adatbázist kellene megcsinálni MySql alatt, PHP-s weboldalon keresztül.
Itt ugye van olyan eset, hogy egy termék több beszállítótól is származhat, míg egy beszállító több terméket is hozha. Ez ugye M-N kapcsolat lenne. Itt akadt el a programozó, hogy ezt hogy lehet megoldani MySql alatt? Van rá valami lehetőség?
Segítsetek légyszi, mert fontos lenne megcsinálni.
És persze a megrendelő szeretné depo jellegűen látni a termékeket, tehát szeretné látni, hogy melyik termék hol a legolcsóbb, és így válogatni, így mindenképp így kell megoldani.
Köszi!
Nyesteb
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest