- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
Jester01 #588 üzenetére
Attacholtam! Most az xy számlázó program sql serverében van 2 adatbázis, ha átnevezem a beattacholtat, akkor sem indul a program, ezért gondoltam, hogy át kellene importálni a mentést az üres adatbázisba!
Vagy hogy tudom megadni, hogy az uj beattacholt adatbázisból dolgozzon az mssql server?! Nem értek hozzá, ezért lehet hogy már működnie kellene, csak valamit nem jól csinálok
MOD: közben a kiexportált fájlbol akartam importálni, ugyanugy ugyanaz a hiba!
-
anjani182
őstag
válasz
Sk8erPeter #586 üzenetére
Egyelőre úgymond, egymáson akartam importálni, exportálni...tehát volt a szűz adatbázis, ami most üres, nincs benne adat, beattacholtam a régit, volt ez a kettő, és akkor az egyiket a másikra akartam importálni, így nem ment!
Most kiexportálom egy új .mdf-be, és onnan majd megpróbálom beimportálni a másikba.
Az exportálás egy új .mdf-be most sikeres!
-
anjani182
őstag
válasz
Sk8erPeter #584 üzenetére
Közben sikerült letölteni a fullos verziót, próbáltam export-importot, nem fut végig, hibákat talál
Elsőnek valami duplicate valami, kivettem azt a részt, utána megint hibázott, tehát nem fut le se az export, se az import
Ezt nem értem!
Akkor talál hibákat, amikor a "create a temporary table transfer package for.." részt csinálja!
Megpróbálom hogy a régit "export", az újba meg "import"...hátha
-
-
anjani182
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lenne egy kérdésem.
Adott egy számlázó program, aminek az adatbázisa mssql-ben van. A programban van adatmentési lehetőség, de ez elmaradt. Újra kellett telepíteni a számítógépet, nyilván visszamásolással nem lehet visszatenni az adatokat. Tehát hiába vannak meg az mdf fájlok, a program így nem kezeli. A cég, akitől van a program nem akar segíteni, azaz 18+áfáért, amint átutaljuk küldi az átkonvertált adatbázist, saját formátumú mentési fájlként, ezt eléggé lehúzásnak tartom, vannak más könyvelő/számlázó programjaink és az ők rendszergazdáik mindig segítőkészek, nem a lehúzásra mennek.
Mi a megoldás, hogy a régi adatbázis fusson újratelepítés után? Nem értek hozzá, totál hülye vagyok ehhez...
Van valami beimportálási lehetőség mssql alatt?! Vagy áthelyezés vagy bármi...
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged