Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadarasTESCO
csendes tag
szevasztok
kaptam egy feladatot, mert berágott a tanár amiért a csoport f@szbúkozott órán, és ennek én is megszívom a levét. ha nincs kész, vagy legalább valami próbálkozás akkor meghúz engem is mert én is a scoport tagja vok. nem értek sokat az SQL-hez, kb egy-két hete kezdtünk el foglalkozni vele. a feladat az hogy sql paranccsal mySQL-ben ki kell iratni 15000 random generált magyar típusú rendszámot, úgy hogy ne legyen két ugyanolyan. aki tudja a megoldást kérem írja le a parancsot. és magyarázza el mi micsoda. aki nem tudja a kérdésre a választ csak bele akar szólni a dologba, pl hogy miért fb-ztek órán miért nem figyeltek oda, az kérem ezeket tartsa meg magának. holnapra kéne a dolog. pls HELP. előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest