- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadarasTESCO
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #989 üzenetére
kösz, kiagyaltuk már.
-
MadarasTESCO
csendes tag
szevasztok
kaptam egy feladatot, mert berágott a tanár amiért a csoport f@szbúkozott órán, és ennek én is megszívom a levét. ha nincs kész, vagy legalább valami próbálkozás akkor meghúz engem is mert én is a scoport tagja vok. nem értek sokat az SQL-hez, kb egy-két hete kezdtünk el foglalkozni vele. a feladat az hogy sql paranccsal mySQL-ben ki kell iratni 15000 random generált magyar típusú rendszámot, úgy hogy ne legyen két ugyanolyan. aki tudja a megoldást kérem írja le a parancsot. és magyarázza el mi micsoda. aki nem tudja a kérdésre a választ csak bele akar szólni a dologba, pl hogy miért fb-ztek órán miért nem figyeltek oda, az kérem ezeket tartsa meg magának. holnapra kéne a dolog. pls HELP. előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest