Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 érdekes téma, amellyel a melóhelyen találkoztam.
1. Mitől lehet, hogy az autoincrement érték megugrik? 16585 után 16588 szerepl, és nem volt törlés az adatbázisban, nincs hozzá admin felület, én meg nem piszkálom meg az éles adatokat...
Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?2. Úgy vettem észre webes gyakorlatban, hogy a JOIN-lást nem nagyon szeretik. Számomra egyetem után meglepő volt, hogy inkább használjunk 3 SELECT-et, amit a szerver oldalon úgy mond összeállítunk és kérdezgetünk le WHERE ID = .... konstrukcióval, ez jobbnak tűnik, mint ha 3 táblát össze JOIN-olnék.
Ez bevett szokás? Egyébként úgy vettem észre, hgoy 3 SELECT-re szét bontva tényleg van sebesség növelés, bár nem mindig figyeltem. (Bár az is igaz, hogy egyetemen még a LIMIT áldásos hatását sem mutatták meg)
Mikor célszerű egy webes alkalmazásnál össze JOIN-olni esetleg IN - alapú feltétel keresést használni, mint SELECT-ekre szét bontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Samsung Galaxy Buds FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?