- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 érdekes téma, amellyel a melóhelyen találkoztam.
1. Mitől lehet, hogy az autoincrement érték megugrik? 16585 után 16588 szerepl, és nem volt törlés az adatbázisban, nincs hozzá admin felület, én meg nem piszkálom meg az éles adatokat...
Ha tényleg kizárjuk azt, hogy nem lehet törölni belőle adatot, meg eshet, hogy magától megugrik a számozás? Esetleg szerver leállástól lehet ez?
2. Úgy vettem észre webes gyakorlatban, hogy a JOIN-lást nem nagyon szeretik. Számomra egyetem után meglepő volt, hogy inkább használjunk 3 SELECT-et, amit a szerver oldalon úgy mond összeállítunk és kérdezgetünk le WHERE ID = .... konstrukcióval, ez jobbnak tűnik, mint ha 3 táblát össze JOIN-olnék.
Ez bevett szokás? Egyébként úgy vettem észre, hgoy 3 SELECT-re szét bontva tényleg van sebesség növelés, bár nem mindig figyeltem. (Bár az is igaz, hogy egyetemen még a LIMIT áldásos hatását sem mutatták meg)
Mikor célszerű egy webes alkalmazásnál össze JOIN-olni esetleg IN - alapú feltétel keresést használni, mint SELECT-ekre szét bontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 Ti és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest