- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Toad for Mysql-ben egy kattintás és sql fájlban elmenti a komplett adatbázisomat. Ezt szoktam svn-ezni, sőt ezt szoktam futtatni az éles hoszting phpmyadmin-jában is.
Ez fasza, csak ha az éles adatbázisban ott vannak az éles adatok, akkor sokat nem érsz azzal, hogy a dev. adatbázisból csinálsz egy dumpot. Ha nagy az adatbázis, akkor megint csak szívsz ezzel az elgondolással.Nem azt állítom, hogy nem lehet így fejleszteni, csak szerintem sok lehetséges szívástól kíméled meg magad, ha az alkalmazáslogika nagy részét nem az adatbázisban tárolod. (Arról nem beszélve, hogy így függetleníteni tudod magad az adatbázis szerver nyűgjeitől, gyakorlatilag az alkalmazást nem fogja érdekelni, hogy milyen típusú adatbázisból dolgozik)
A tesztelés is nehézkesebb??? Ezt hogy érted? Lehet sok PHP hívőt megsértek vele, de a PHP-t eleve nem egyszerű (mondhatni rémálom) tesztelni, debugolni.
PHP-hez vannak szép automatizált eszközök unit tesztekhez, nem tudom, tárolt eljárásoknál ez hogy van. (Elvileg nyilván megoldható, gyakorlatilag meg még nem próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- VGA kibeszélő offtopik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest