- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Jó, mondjuk ki mit ért fejlesztés alatt."
Hát erről van szó... Lehet, hogy a srác csak ugyanarra használja, mint mi: néha megnézegetni a táblákat, lekérdezéseket futtatni, indexeket, kulcsokat megváltoztatni grafikus felületen, mert minek tökölni ilyennel mondjuk PHP-kódból?
Amúgy igazából Te sem tudom, mit értesz fejlesztés alatt, ezt kifejthetnéd.
Én pl. táblák létrehozására, azok összekapcsolgatásának próbálgatásaira is használom a phpMyAdmint vagy alternatíváit.
Most akkor ez szerinted megvetendő?
"Ha már itt tartunk minek a phpmyadmin, ha ugyanezt tudja a parancssor is?"
Ezzel csak az a probléma, hogy a legtöbb olcsó vagy ingyenes tárhely esetén egyszerűen nincs parancssor-elérés, SSH-val sem."ha akarod azt is beágyazhatod egy osztályba, és akkor megvan az objektum orientáltság is"
Jó, hát ilyen alapon mindenhez írhatsz wrapper osztályt, ami nem objektumorientált, ha azzal akarod szivatni magadat, hogy feltaláld a spanyolviaszt, és olyat implementálj, amit már valaki helyetted elkészített, és bőven készültek hozzá bugfixek is.
"ott legalább nincsenek ilyen szívások, mint amikor én is pont a héten vettem észre, hogy a mysqli nem hajlandó a legújabb php, mysql, apache verziókkal működni. Egy rakás mysqli-s cuccal a gépemen nem volt felemelő felismerés"
Ez melyik verzióknál jelentkezett nálad?
Most már kíváncsivá tettél, kipróbálnám, nálam is problémás-e. Nálam jelenleg PHP 5.2.6 és MySQL 5.0.51b van fent, ezekkel mindjárt ki is próbálom, de előbb elmegyek kajálni. 
Egyébként én személy szerint a PDO-t javaslom, ez is OOP-s, kényelmes, rugalmasan használható, nagytudású. Korábban én is sima mysql-es és mysqli-s funkciókkal szivattam magam, de a PDO használata után vissza nem térnék ezekre a módszerekre (bár a MySQLi-s módszerrel sincs sok baj).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest