Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Semmi baja nincs a mysql-nek a 64 bittel, nekem is azon fut.
A phpmyadmin-os kérdésem után már óvatosan kérdezem, mert nem tudom mikor viccelsz és mikor nem, de te most tényleg azt hiszed, hogy a mysql-ed ben van a hiba?Mert a hibaüzenetet a php-d küldte, a mysqli az egy php bővítmény. De már tényleg elbizonytalanodtam, hogy ezzel most nem-e összezavarlak?
Azaz a mysql-ednek kutya baja, a php-hoz hiányzik egy bővítmény, azt kell pótolni. Bár ha le tudtad fordítani a hibaüzenetet, akkor miért nem értetted meg?Mondjuk ettől függetlenül nem kétlem azt se, hogy nem megy a mysql-ed se, ha már ezt írtad, de akkor meg hogy jön ide a mysqli hiány?
Totál elbizonytalanítottál. Majd holnap, ha összeszedted magad, írd le hogy akkor most mi nem megy (PHP vagy a MySQL, vagy a kettő együtt nem megy, csak külön-külön)???
én biciklizve húztam le ezt a napot, és hidd el más is betegre melózza magát, csak nem hittem el, hogy a phpmyadmin-t a hoszting szolgáltatókon kívül bárki is használja, fejlesztésre meg pláne. Bearanyoztad a napomat ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest