Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, amit előszörre azt hiszem a nem odaillő topicban kérdeztem meg, ezért bemásolom az alap gondomat:
Lenne egy megfejtésre váro feladatom, hátha ti boldogultok vele.
Az adatbázis szerver elérhetősége az amit meg kéne fejteni.
Erre valami ötlet? Felhasználói nevet, jelszót tudom, de hogy hol kell belépni (gondolom) phpmyadminba, vagy hogy hol van az adatbázis belépőfelülete azt nem. A nordtelekomnál (itt van a szerver bérlet sajnos) a support egyenlő a 0-val, elhajtottak a fenébe szerződésszám nélkül, hiába mondtam, hogy ez baromira nem egy titkos vagy rejtegetnivaló információ (a legtöbb helyen még ki is van írva ingyenes tárhelyeken tudtommal.)Valami ötlet, hogy honnan lehet ezt kivadászni? Próbáltam megnézni, de ingyenes regisztrálás nincsen náluk, illetve a cms (wordpress) config filejában nézegettem de nincs elérési út, csak felhasználói név meg jelszó ilyesmik. Esetleg ha ebből lehet valamit kihámozni ennyit találtam:
MySQL kiszolgáló neve */
define('DB_HOST', '127.0.0.1');A Nordtelekom ma ezt írta vissza:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az adatbázishoz nincsen belépési felület. Ha el szeretnék érni, akkor a phpmyadmin-t kellene telepíteni, és úgy el tudják érni.Köszönettel,
Nordtelekom irodaNo hát eddig jutottam, ezután nem tudom mi a teendő
A lényeg, hogy a wordpress CMS által feltett adatbázist kéne lementenem, mivel két rossz pluginnak hála összekeveredett és egyáltalán be sem jön az oldal, így webes felületről nem tudom adatbázis mentést készíteni.
Eléggé nagy probléma ez, kihullott már néhány hajszálam sajna. Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest