- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X #1093 üzenetére
Feladtam végül, feltettem a phpmyadmint, nagy meglepetésemre még magyar is. Lementettem mindent több lépcsőben is, de a legtöbb dologra amikor be akarnám importálni ezt hozza ki:
Nem került importálandó adat fogadásra. Vagy nem került átadásra fájlnév, vagy a fájlméret túllépte a PHP beállításokban engedélyezett legnagyobb méretet. Lásd GYIK 1.16...
Hogyan tudnám ezt a legnagyobb méretet beállítani mégnagyobbra?
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Babetta-X #1092 üzenetére
Sikerült feltelepíteni, látom is a táblákat, nagy az öröm, megtaláltam az azt hiszem nekem számomra szükséges dolgokat, de mégjobb, hogy lehet rájöttem mit zavart össze a plugin (néhány táblának a pluginnal megegyező előnevet adta)
Viszont mielőtt bármit kontárkodom, szeretnék egy teljes mentést, meg külön a táblákról is mentést, hogy később vissza tudjam állítani. Itt is jön a probléma, hogy én itt csak export parancsot találtam, semmi mentést meg semmi betöltést. Biztos van valahol, de úgy érzem a szakszavaknál a szótár már nem olyan nagy segítség. -
Babetta-X
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1091 üzenetére
Ez a mondat nem hangzott túl meggyőzőnek
Már másolom fel az általad javasolt programot, meglátjuk mire jutok vele. Köszönöm a segítséget!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1089 üzenetére
Nem az egész adatbázist szeretném lementeni, csak az user és a post adatokat (háromszáz valamennyi regisztrált tag van és néhány adagnyi bejegyzés) a többi elvileg nem is olyan fontos nekem. Újratelepítés után ezeket az adatokat szeretném visszaimportálni.
Sajnos én semmilyen hibanaplóról nem tudok wordpress alatt, én eddig csak hobbiszinten foglalkoztam php-nuke-val szóval sok újdonság van a dolgokbanEddig akármilyen tárhelyen voltam volt külön oldal ahol be tudtam lépni az adatbázisba, sajnos ez itt elmaradt.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sk8erPeter #1087 üzenetére
Köszönöm, mivel ilyen téren 0 tudással és tapasztalattal rendelkezem, ráadásként az angol nyelv is nehézkes, ezért megpróbálom először az egyszerűbbet. Igazándiból a wordpress cms van most fent, ennek bizonyos tábláit szeretném lementeni majd újratelepítés után visszahelyezni.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy problémám, amit előszörre azt hiszem a nem odaillő topicban kérdeztem meg, ezért bemásolom az alap gondomat:
Lenne egy megfejtésre váro feladatom, hátha ti boldogultok vele.
Az adatbázis szerver elérhetősége az amit meg kéne fejteni.
Erre valami ötlet? Felhasználói nevet, jelszót tudom, de hogy hol kell belépni (gondolom) phpmyadminba, vagy hogy hol van az adatbázis belépőfelülete azt nem. A nordtelekomnál (itt van a szerver bérlet sajnos) a support egyenlő a 0-val, elhajtottak a fenébe szerződésszám nélkül, hiába mondtam, hogy ez baromira nem egy titkos vagy rejtegetnivaló információ (a legtöbb helyen még ki is van írva ingyenes tárhelyeken tudtommal.)Valami ötlet, hogy honnan lehet ezt kivadászni? Próbáltam megnézni, de ingyenes regisztrálás nincsen náluk, illetve a cms (wordpress) config filejában nézegettem de nincs elérési út, csak felhasználói név meg jelszó ilyesmik. Esetleg ha ebből lehet valamit kihámozni ennyit találtam:
MySQL kiszolgáló neve */
define('DB_HOST', '127.0.0.1');A Nordtelekom ma ezt írta vissza:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az adatbázishoz nincsen belépési felület. Ha el szeretnék érni, akkor a phpmyadmin-t kellene telepíteni, és úgy el tudják érni.Köszönettel,
Nordtelekom irodaNo hát eddig jutottam, ezután nem tudom mi a teendő
A lényeg, hogy a wordpress CMS által feltett adatbázist kéne lementenem, mivel két rossz pluginnak hála összekeveredett és egyáltalán be sem jön az oldal, így webes felületről nem tudom adatbázis mentést készíteni.
Eléggé nagy probléma ez, kihullott már néhány hajszálam sajna. Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest