- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
A keresés az elég tréül megy, tény. Nekem van már myspace-m szerintem kb. egy éve. Most emelték a feltölthető képek limitét 300-ra.
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele:
''A médiamogul az internetre is kiterjesztette a hatalmát. Rupert Murdoch cége, a News Corp. 580 millió dollárért (kb. 120 milliárd forint) vásárolta fel az Intermix Mediat, amely többek között az Egyesült Államok ötödik legnézettebb weboldalának, a MySpace-nek is a tulajdonosa. Murdoch később további cégeket is felvásárolt.''
És a html-kódokkal átváltoztatási lehetősége az oldaladnak nagyon szimpatikus. -
Na,én is tettem egy próbát.Nem nálad van a hiba,hanem a mátrixban.

''The function that you are currently trying to use is disabled and will be back shortly.
We are making some minor changes to this section, please bear with us until we can get this back online.
Please do NOT email me about this. Just wait it out. '' -Erről van szó.Ki kell várni,majd jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég kemény, de egyelőre akadtak ebből gondok, de mostmár úgy néz ki, hogy jól megy. Egyébként ez a Tom, aki elkezdte, igencsak jól járt vele: