- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenx
csendes tag
A helyzet az hogy ha eddig nem vetted meg akkor már nem is fogod. Sajnos már egyikből sem maradt egy darab sem...
Én karácsony előtt vettem az utolsó darabokból egy 916dcc-t. Teljesen meg is voltam elégedve vele, egy aprócska hibát leszámítva. A kijelzőn egy részen volt egy kivilágosodás. Valószínűleg illesztési hiba volt a hátlap és a kijelző között valahol, tulajdonképpen valami nyomta egy ponton a kijelzőt háturól és ott jobban megvilágított a a led világítás mivel kilógott a síkból. Ez nyilván sötét háttérnél nem látszott mert ilyenkor alig világított a ledsor, de fehér képernyőnél eléggé látványos volt. Vissza is küldtem, ki is cserélték volna újra csakhogy kifogyott a készlet, és nem is ehet tudni lesz e még belőle... A novum forgalmazását meg pont tegnap szüntették be...
hát jól rácsesztem szó se róla. a láthatáron meg sehol egy hasonló tudású és árszínvonalú tablet. kivéve talán a 916QI-t ami tuti jó kis gép nagyon pöpec DE! 5000mAh akku!!!??? szórakoznak ezek?
Ha esetleg valakinek van akkor megírhatná a tapasztalatait. Vagy ajánlhatna hasonló tudású 4:3-as 9,7"-os kijelzőjű táblát
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest