Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Hat en nem jutottam el a faragasig. Egyszeruen furtam a hatlapra ket lukat, ott jott ki az alaplapra forrasztott viszonylag massziv vezetek, majd ezt a akksi vezetekeivel osszeforrasztottam, vegul az akksit blutackkel es duct tape-pel rogzitettem a hatlaphoz.
Igazabol ezt ideiglenes megoldasnak szantam, de a kisfiam megoldotta, hogy ez lett a vegleges, ugyanis leejtette. Az uveg eltort, a kepernyo felso felen meg mukodik az erzekeles, de ez igy mar nem sokra jo.
Most gondolkodom, hogy mi legyen vele, vegulis szukseg eseten lehet hasznalni pl. kulso egerrel, billentyuvel, csak nem tudom van-e szuksegem erre. Valoszinuleg nincs.
Azt tudja valaki, hogy esetleg uveg nelkul lehet ezt hasznalni valahogy? Vagy az uveget potolni valahogy?Amugy az akksi az pazar, tok jol tolti, jo sokaig birja vele. Angry Birds Epic alatt erzesre nem is melegszik. (mast meg nemigen csinaltunk vele mostanaban)
Valoszinuleg veszek vmi olcso Galaxyt helyette, a legfobb ok erre a tomege. Szuper gep ez a 808DCC, nagyon elegedett voltam vele, de azert az hamar feltunik, hogy bizony eleg nehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest