Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslip.hu
csendes tag
Hat en nem jutottam el a faragasig. Egyszeruen furtam a hatlapra ket lukat, ott jott ki az alaplapra forrasztott viszonylag massziv vezetek, majd ezt a akksi vezetekeivel osszeforrasztottam, vegul az akksit blutackkel es duct tape-pel rogzitettem a hatlaphoz.

Igazabol ezt ideiglenes megoldasnak szantam, de a kisfiam megoldotta, hogy ez lett a vegleges, ugyanis leejtette. Az uveg eltort, a kepernyo felso felen meg mukodik az erzekeles, de ez igy mar nem sokra jo.
Most gondolkodom, hogy mi legyen vele, vegulis szukseg eseten lehet hasznalni pl. kulso egerrel, billentyuvel, csak nem tudom van-e szuksegem erre. Valoszinuleg nincs.
Azt tudja valaki, hogy esetleg uveg nelkul lehet ezt hasznalni valahogy? Vagy az uveget potolni valahogy?Amugy az akksi az pazar, tok jol tolti, jo sokaig birja vele. Angry Birds Epic alatt erzesre nem is melegszik. (mast meg nemigen csinaltunk vele mostanaban)
Valoszinuleg veszek vmi olcso Galaxyt helyette, a legfobb ok erre a tomege. Szuper gep ez a 808DCC, nagyon elegedett voltam vele, de azert az hamar feltunik, hogy bizony eleg nehez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest