Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
A belföldi forgalmazók árait ismerve ez egy 100 dollár körüli árú gép. Ezt a vásárláskor is tudtam. A minőségnek ára van, ami kb. ennek a duplája. Akinek nem ez az első kütyüje, annak ezt tudnia kellett. Tudom, hogy ami olcsóbb, annak azért működnie kellene, de csodák nincsenek. Csak a "garancia" miatt nem Kínából vettem jóval olcsóbban. Ez azért még nem kiforrott technológia, talán 2 éve hozzáférhető szélesebb körben nálunk. Én már részt vettem a PC kezdeteiben, az sem volt egyszerű, szóval a lepényhal meg utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest