- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Igaz ez már nekem kicsit magas, de megkeresem ezt a dolgot, ha tényleg meg lehet vele előzni az aksi problémát.
Bocsi nagyon nem vágom már ilyen szinten kérhetek kicsit részletesebb útmutatást, vagy mire keressek itt rá?
Köszi!Jelenleg az olasz (4.2.1 Nova Launcher Prime 2.0.1), de rootolt rom van fent, van root expolorer rajta, ezzel megtalálom a Terminál emulátort vagy az egy progi? Bocsi az amatőrségemért, vagy inkább bele se kezdjek? :-)
Ezzel a verzóval elégedett vagyok, már egész jól belaktam, működik a DSLR controller is vele, sőtt minden amire szükségem van futt rajta, ez az akksi mentés téma jobban érdekelne, mint a valódi 4.2-es felrakása.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest