Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Bocs, tényleg nem neked szántam és ráadásul ezek szerint nem voltam tisztában a hard reset fogalmával. Én úgy gondoltam, hogy ez olyan, mint a számítógépes reset, amikor újraindításra kényszerítjük, vagy amikor hosszan nyomott bekapcsológombbal kikapcsolom (nem szabályosan leállítom), ilyenkor legfeljebb a memóriában lévő adatok vesznek el.
Szóval lefagyás után 10 másodperces bekapcsológomb nyomással, vagyis ezek szerint egy soft resettel lehet csak leállítani, ugyanis semmire nem reagál. Ez után tudom csak újraindítani.Én billentyűzetnek Swype Beta-t használok, azzal nincs semmi probléma, gyorsabban gépelek vele, mint a notebookon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest