- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy másnak is sűrűn kifagy, újra indul, wifi-t kikapcsolja, majd nem lehet bekapcsolni a wifit, csak asztali pc-re csatlakozás után, vagy csak az enyémnél volt egy ilyen egyedi hiba? (Andriod 4.0.4., TP-link 841N-es router)
Egyébként hálisten visszatudtam csinálni a vételt (2.nap,MédiaM), igaz nem volt már csere készülék, de egyenlőre nem is my audioba gondolkodom! -
-
Iceapo
csendes tag
-
Iceapo
csendes tag
válasz
CsCsigusz #672 üzenetére
Lehet hogy ér valamit:
Bekapcsoltam a "Fejlesztői lehetőségek" menübe az USB hibakeresést és a pc-mre csatlakoztattam a 808-ast. Ez (talán ez, nem tudom) annyit javított a helyzeten hogy helyreállt a wifi kapcsolat, viszont a hatótávolság még mindig brutális, 3m-en túl előbb gyengül majd elveszik a jel a lakásba, szal tele a hócipőm, szerintem holnap viszem vissza. Azt olvasgattam a fórumokon hogy gyenge a wifije, na de ennyire?! -
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest