Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos. -
pimi50
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #5191 üzenetére
Igen, úgy kell csinálni, ahogyan írtad (Boot = Bekap gomb és hangerő +). A ROM-ok tartalmazzák a recovery-t, és abban a factory reset-et.
-
pimi50
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #5188 üzenetére
Bootolás -> Factory reset ?
-
-
pimi50
aktív tag
Sikerült beüzemelnem a modemet. A kulcs a profil név ls az apn név pontos meghatározésa.
Ha benne van a kompatibilitási listában, vagy egyáltalán android kompatibilis, akkor mennie kell. A ROM-ok egy kicsit másként viselkednek, de nem jelentős. (A 4.2 pl. induláskor mindent felszedett) -
pimi50
aktív tag
Nem boldogulok az E 1750-es stick-kel. Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5135 üzenetére
Hali. Még az enyém is megy, tavaly novemberi. Egy mechanikai hiba miatt vendégeskedett a szervízben 1 hónapot. (Töltő alljzat)
-
pimi50
aktív tag
válasz
Milkovszkij #5133 üzenetére
Rossz hír: Ha nem volt még szervízben, a gari 1 év! Nincsen külső reset.
Jó hír: A budapesti márkaszervízbe is viheted.
Töltőre rakva próbáltad bootolni? -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5106 üzenetére
Én azért azt a ROM cserét megcsinálnám, mielőtt elásom a kertben a gépet.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5100 üzenetére
Írtam az imént, hogy 4.3 alatt nem ment a dual HDMI.
4.1 és 4.2 alatt nem próbáltam, eszembe sem jutott, hogy probléma lehet. Most is csak a hsz. miatt vettem elő. Azért a portolások nem mindíg tökéletesek.
Az aksi még bírja nekem is (lekopogtam). -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5095 üzenetére
Köszi, de nekem megy a sjátommal.
Más kérdés, hogy lehet, hogy én nem vagyok eléggé kifinomult, de nem látok semmi különbséget a 4.04-es, a 4.1-es, a 4.2-es és a 4.3-as ROM-ok között a sebesség és szolgáltatások szempontjából, mindet kipróbáltam. Maradok a Dave's edition 1.5-nél, azzal legalább minden működik. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Azért gyanakodnék elsősorban a ROM-ra, mert egyiknél a hátsó kamera nem működött, másiknál a wifi, harmadiknál a képrnyő volt rossz pozícióban, a negydiknél nem volt ok a HDMI... Szóval nehéz rátalálni az igazira. Na meg nem is könnyű a környéken micro HDMI-s eszközt találni. Nekem pl. ez az egyetlen. Mini van, normál van.
-
pimi50
aktív tag
Na... Nekem most a 4.3 rom volt fent, és roppant büszke voltam rá. Kipróbáltam a HDMI-t, és bizony, nem működött rendesen. Nicsen a HDMI program beállításainál a dual üzemmód, csak a settings-ben, de az nem volt hatással. Visszaraktam az előző mentett romot (dave's edition), és minden rendben működik. Tehát ha a kábel jó (valószínű) akkor ROM probléma.
-
pimi50
aktív tag
De jó lenne tudni, hogy a 816-nak ki a gyártója, mi az "eredeti", mert így lehetetlen lesz bármit is kezdeni vele.
-
pimi50
aktív tag
Ja igen. Azt akartam már javasolni, hogy rakd fel a PPP WIDGET appot (a Play-en fent van)
Még nem próbáltam, de olvastam róla, hogy sok modemmel boldogul.
Az általad adott link megerősített abban, hogy a modemed nem a standard serial portot használja, és ezért nem jó androidra, szerintem addíg jutott a dolog, ameddig nálad is.
Azért próbáld ki a PPP-t. -
pimi50
aktív tag
Tudja-é valaki, hogy a 816-nak ki a gyártója, illetve az "eredeti" tipusa?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Jasmine79 #4935 üzenetére
Sajnos, ez nem egyszerű probléma.
Az akku adatai:
BP 4362157 NYL-0005-Nicomno2-v1.0 5000mAh 3,7V 155x62x4 mm.
Ilyet nem valószínű, hogy találsz. Az 5000 mAh akkuk mérete nem jó, valamelyik dimenzió nem stimmel.
Kisebb, 4000-4200 mAh akkukat találtam, amik beleférnek, szerintem - kisebb üzemidő csökkenést tudomásulvéve - ezek is jók lehetnek. -
pimi50
aktív tag
válasz
CsCsigusz #4913 üzenetére
Én 17-én vittem vissza a madarasba.
Azt hiszem, hogy azt a taktikát választom, hogy elfogadom a cseregépet. Remélem, hogy nagyobb szerencsém lesz, mint neked, és kibír fél-3/4 évet, mint a régi. Azután jöhet a kp., mivelhogy végérvényesen csalódtam a márkában.
Ha azt nézzük, hogy mennyi változás történt az elmúlt évben a tablet piacon, határ a csillagos ég... -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4892 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ki az X2 gyártója? Nem biztos, hogy ugyanaz mint a 808-é. Érdekes, hogy a jóval kisebb akku (3500mAh) kiszolgálja a csak valamivel lassabb procit (tudom, hogy az A7 eleve kisebb fogyasztású). Csak az idő ad majd választ.
-
pimi50
aktív tag
Szedte már szét valaki? Az érdekelne, hogy az akku vastagságát illetően van-e valami tolerancia, elfér-e pl. egy 7.2 mm vastag akku a 4.0 mm-es helyett?
-
pimi50
aktív tag
Szerintetek elég a 4000 mAh-s akkumulátor a gépbe? Olyanból többet is találtam, ami belefér.
-
pimi50
aktív tag
Megtaláltam az akkumulátorunkat egy kínai lapon, de nem boldogulok a fordításával.
[link] -
pimi50
aktív tag
Úgy tűnik, ezt a fórumot nyugodtan le lehet zárni.
-
pimi50
aktív tag
-
pimi50
aktív tag
Igen, e-szerint fel lehet rakni. Egyetlen hiányt találtam benne, a dual kamerához nem találtam appot, a JB-hez való nem kezeli.
Egyébkén korrekt, rendben működik. A TWRP-vel sokaknak gondja volt, nekem működik, a ICS-t is azzal kezelem. Én nem találkoztam tájolási problémával. -
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #4803 üzenetére
Bocsi, visszavontam. Elnéztem a hdmi meglétét. Úgy látom, mini hdmi kimenete van, ami egy kicsit még starpabíróbb a micro-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest