Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
No megjött a kütty
Eddig kb azt kaptam amit elvártam.
Nem akad youtube HQ lejátszás közben, csak ahol még nem töltött be. Végig be van kapcsolva a wifi. 4.0.4-es van rajta.
A görgetés meglepő de nagyon sima. Egyedül azokon a helyeken röcög ahol a netre kell várni. Ezek szerint a kiállítási darabon volt elcseszve valami.A fényerő szerintem teljesen jó, nem napba kell tartani és lehet vele dolgozni
A képe nagyon tetszik, jó éles szerintem.Wifije tényleg nem túl erős DE nem is halálos szerintem. Samsung Galaxy Ace-szerű a jelérzékelése (ezzel tudtam összemérni még) szóval szerintem egyáltalán nem rossz.
Hangja nálam nem recseg, mind2 hangszóró ugyanúgy szól akit ez érdekel engem speciel a legkevésbé a hangszórója érdekel
Sajna HD vidit ilyesmit még nem tudok rajta próbálni, majd szerintem a hétvégén.
De szvsz nagyon jól összerakott kis kütty szerintem és megéri a pénzétJa egy furcsaság van, hogy ugye 8 giga beépített memóriája kéne hogy legyen, nálam csak ~6 látszik a beállításoknál, ez normális? A RAMot rendesen írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest