Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM
708 R -em van amugy . -
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM

708 R -em van amugy .
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő