- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
Milka 78 #1415 üzenetére
Asphalt 6-7,Real Racing 2-3 és hasonló szintű játékok elfutnak rajta?
Real Racing 3-at nem próbáltam, de amúgy a többi simán elfut rajta. Tescoba volt akciós, ott vettem.
Bár nálam vmi szoftveres bibi lehet, mert 8 óra tétlen állapotban, aksi 80%-ról lemerül úgy 20-ra, valamelyik alkalmazás szerintem zabálja aksit, de elég idegesítő. Bár majd utánanézek.
Egyébként: ICOO D70 Pro II, ez teljesen ugyanolyan tablet szinte, mint a 708DCC+. CWM recovery-ét fel is tettem rá és megy is hibátlanul. Rootolni is sikerült végül.
-
rob210
nagyúr
válasz
Milka 78 #1415 üzenetére
Itt is a lényeg a tesztből.
A bibi az Allwinnerrel van, nekem még eddig egyik Allwinneres gépem sem muzsikált úgy mint a rockichipesek, a miértre nem tudom a választ, gondolom az 1.2Ghz miatt lehet."Belsejében az AllWinner aktuális SoC kínálatának legerősebb tagja, az A31 dolgozik. A 40 nm-es gyártástechnológiával készülő hardver lelke a négy ARM Cortex-A7 processzormag, melyek legfeljebb 1,2 GHz-es frekvencián járnak. A végeredmény nagyjából a kétmagos Cortex-A9-es megoldások teljesítményét hozza alacsonyabb fogyasztás mellett. A grafikus részleg az Imagination Technologies PoverVR SGX544-es egysége alkotja MP2 kiszerelésben, ami nagyjából olyan erős, mint a Mali-400 MP4-es felállásban, szóval egy egészen ütőképes kis tablet a MyAudio 708QA."
-
rob210
nagyúr
válasz
Milka 78 #1415 üzenetére
Nekem mázlim volt, Tesco akció
A fent nevezett játékok nálam mind elmennek.
Sőt ez is.
Csak zabálja az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest