Új hozzászólás Aktív témák
-
katarn111
csendes tag
Na végre visszakaptam a tabletem( leejtettem, lcd csere volt), 13k megúsztam. Viszont egy kérdés ha visszarakom a 4.0 vagy a 4.1 jb betát és visszaviszem a mm-ba (sd dobálás gyenge wifi sípolás gyors merülés töltő csati nekem ok) akkor mennyi az esély rá hogy legalább levásároljam az árát?
-
katarn111
csendes tag
Még annyit szeretnék kérdezni hogyha megcsinálták és működik megint mint régen mennyit érhet a tablet? Decemberben vettem és hibátlanul működött. Azért is gondolkodom az eladásán mert nincs kihasználva nagyon heti 2x 3x ha bevan kapcsolva akkor is max 1-2 órára szal csak internet néha egy kis játék.
-
katarn111
csendes tag
Na bevittem szervízbe ott konkrét árat nem mondtak majd ha leér miskolcra akkor mondanak de kb egy 20k-ra számítsak azt mondta akivel beszéltem. igazából nem értek hozzá de ez drága vagy "olcsó"? ja és kb 1 hónap lesz mire visszakapom. Mit mondjak nem sietnek
igaz kibírom 1 hónapig akár 2-ig is de szerintem egy 2 hét alatt meglehetne oldani.
-
katarn111
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Holnap érdeklődök és írok hogy mitmondtak
-
katarn111
csendes tag
Hello mindenki!
Sikerült a mai nap leejtenem a 1016-om aminek eredménye betört a kijelző. Mindenképp a Miskolci szervizbe küldjem el vagy fognak tudni foglalkozni a Budapesti Myaudio boltban esetleg? És ezért a megmozdulásért mennyit kell majd fizetnem vajon? (Garancia van még Novemberig) Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest