Új hozzászólás Aktív témák
-
nyúlkoma
csendes tag
válasz
krisztian112 #2241 üzenetére
info@multi-plaza.hu
-
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112 #2096 üzenetére
A legnagyobb probléma (nálam) az képernyő érzékenységének drasztikus változása, a supportnak jeleztem, ma beszélek velük újra.
Az USB csati mini USB, elvileg megy az OTG, töltőn kívül mást nem adnak a géphez. -
Tobika1
senior tag
válasz
krisztian112 #2070 üzenetére
Adnak hozzá OTG-t és megy vele a bill és az egér is! + pendrive meg külső vinyó is elvileg.
-
papamaci791
tag
válasz
krisztian112 #2032 üzenetére
Az eredetileg meghirdetett 32-ezres áron sztem. megéri. A magyar Tescos 40-nél, már nem biztos, hogy megvenném.
-
Mbazsika
tag
válasz
krisztian112 #2029 üzenetére
Ahogy olvastam valahol, megy az USB host, még nem próbáltam. A HDMI mini. Tartozék egy darab töltő, oszt kalap kabát (5v 2A). A kijelző nem rossz szvsz, TN-film (a Galaxy Tab után sem vészes), szerintem kicsit érzéketlen, az asszony szerint kicsit túlérzékeny, statisztikailag tökéletes. Smooth feeling a böngészőben nem nagyon van, de egyébként nem vészesen lassú. A fogása tetszik, nekem szimpatikus, hogy a hátulja nem csúszós.
M5 kivezető Tescoban vettem, reggel 8, volt még 3 darab... nagyszabású akció, azért megemlítettem a Komarnoi árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest