- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
jébé jébé?
-
Tobika1
senior tag
Ezek sem rosszak... :[link]
-
Tobika1
senior tag
De honnan rendelted?
-
Tobika1
senior tag
Valaki vett már tokot a tablethez? ha igen akkor milyet? olyat esetleg lehet kapni amivel fel lehet állítani pl filmnézéshez? mert azért 1,5-2 óráig tartani nem olyan jó
-
Tobika1
senior tag
na ennek a hírnek örülök, ma hazahoztam az új tabit és ennek sokkal jobb a kijelzője, bevilágítás gyakorlatilag nulla
és a régi rom van rajta szal nem akadnak a videók
a 3g usb sticket ha rádugom akkor ez is kikapcsol :S akinek van ilyen ajándékba kapott stickje az nézze már meg h neki is ezt csinálja?
-
Tobika1
senior tag
Sd kártyát próbálta már valaki ntfs-re formázni? úgy megeszi a tablet? mert ugye hd filmek nagyobbak mint 4 gigabájt és így nem lehet fat32re rakni csak több darabban :S
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #647 üzenetére
Akkor te szerencsés vagy
amúgy mint ha te is írtad volna korábban hogy neked is dobálja az sd-t...
ez az akadás tuti hogy mindenkinek van az új rommal, a wifit én is észrevettem plusz a töltése sem jó azóta mert nem tölti fel teljesen.
Írni kell a supportnak hogy javítsák ki a hibákat!
-
Tobika1
senior tag
igen, ha kiveszed akkor nem csinálja...
-
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #613 üzenetére
Az enyém totál rossz volt, magától pukkadozott a hangszóró még készenléti állapotban is, akkor az sd kártyát folyton leválasztotta és bekapcsolt a kijelző, legutóbb meg amikor rádugtam az "ajándékba" kapott 3gs usb sticket akkor pukkant egyet és lehalt az egész, az ics be sem töltött, újra kellett rakni.
ezt olvastam:
Tisztelt Myaudio és boldog 808DCC tulajok!
A következőkre jutottam az aksi merüléssel kapcsolatban.
Factory reset után csak play áruházt, gmail, gmaps, és street view alkalmazásokat frissítettem, semmi más app nem lett telepítve és az akku
gyorsan merült. MÉG AZUTÁN IS, hogy a szinkront pozíciót és minden hasonló dolgot kikapcsoltam, sőt ezt a 3app-ot kényszerített leállítással
kilőttem még azután is merült ugyan úgy!!
Jelenleg ismét egy factory reset után vagyok és csak a gmail alkalmazást
frissítettem és most úgy néz ki nem zabálja az aksit, habár most is volt
egy tétlen fél óra mikor jobban merült, de 34 óránál járok 60%-on tehát
ez már normális érték. Valószínűleg a google maps vagy a street view
frissítésében cseszhettek el valamit. De azért az furcsa hogy
az alkalmazásokat kilőve /kényszerített leállítás, és nem indultak auto
újra, megnéztem!!/ is merült az akku itt azt gyanítom, lehet
frissült olyan \"rendszer modul\" is a maps frissítésben amit nem csak
az használ és hiába lőttem ki az appot az futott tovább és zabálta az
akku-t. Röviden itt járok, tehát úgy látom nálam frissített app-al volt
a probléma, nincs kizárva, hogy ez más készüléken is jelentkezik,
jelentkezhet. Tehát ha valakinél hasonló van, akkor nézze át az appokat
én pont emiatt nem telepítek egyszerre sok dolgot, mert ha utána gáz van
akkor nehéz kitalálni melyik app a bűnös a 20-ból
Üdv, npet -
Tobika1
senior tag
hdman! neked bekapcsol a képernyő készenlétből és kiírja hogy az sd kártya leválasztásra került? pukkadozik a hangszóród? korában azt írtad h nálad egyik sem jelentkezett.
-
Tobika1
senior tag
válasz
Loituma69 #595 üzenetére
De ha ez mind szoftveres gond, akkor miért nem jelentkezik mindenkinél?
Az enyémnek tuti hardveres gondja van mert pl amikor rádugtam a 3g usb sticket akkor pukkant egyet és elszállt az egész, az android be sem töltött, újra kellett rakni plusz a hangszórója állandóan pukkadozott csak úgy magától is, még készenléti módban is. -
Tobika1
senior tag
A bevilágítást is eltúlozzák a userek, én észre sem vettem volna ha nem hívják fel rá a figyelmemet, olyanról én nem olvastam h nem fut jól valamilyen játék, nálam a legújabbak is mentek az a batman-es meg asphalt 7 stb olyanról sem hallottam h nem lehet kikapcsolni, max az volt h ha kikapcsolt állapotban rádugod a töltőt akkor bekapcsol(szerintem ez nem hiba) szóval azért abból amit írnak többnyire gyököt kell vonni...
Azért ez már nem olyan tab mint amik 1-2 éve futottak, ezt már nem kell úgy cserélgetni mert ezen minden akadás mentesen fut, böngészés játék stb stb.
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
nem ismerős ez a gép nektek?
-
Tobika1
senior tag
Isten hozott itt Kelzsoca Mester!
A ZTE Skate-emmel annó csodát tettél, itt is "fabrikálhatnál" valamit
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
az én tabim totál elromlott, rádugtam az ajándékba kapott 3gs usb sticket és kikapcsolt tőle, majd újra kellett rakni a romot.
-
-
Tobika1
senior tag
ROOT-olás lépései
Első lépésként le kell tölteni és ki kell csomagolni a szükséges drivereket és programokat:
[Amit innen tudtok leszedni]Következő lépésben a tableten keressük meg a Beállítások --> Fejlesztői lehetőségek --> USB hibakeresés Ezt pipáljuk be majd csatlakoztassuk a pc-vel.
A csatlakoztatás után a tálcán megjelenik hogy új eszközt talált a rendszer és nem talál hozzá illesztőprogramot. Ezután menjünk az eszközkezelőbe, keressük meg a T101 eszközt, a T101 -re jobbklikk majd illesztőprogram frissítése --> illesztőprogram keresése a számítógépen, ezután keressük meg a letöltött és kicsomagolt Cube Root for ICS mappát és azon belül a drivers mappát. Ezután klikk a továbbra és felrakja a szükséges ADB illesztőprogramot.
Utolsó lépésként a Cube Root for ICS mappában lévő adb.exe-t elindítani majd ha ez lefutott akkor a !root ot kell elindítani, majd meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz. ez pár másodperc alatt lefut (ha hibát ír ki nem kell megijedni), majd huzd le a tabot és indítsd újra.
Köszönöm a segítségét fulopr kollégának
-
Tobika1
senior tag
Újraraktam a romot a tabin és kipróbáltam a módosított rootolást és most már tökéletes, nem vált át kínaira és nem írja át a készülék adatait a rendszertulajdonságokban, a rootolás kb 5 perces procedúra, nemsokára ide leírom hogy mit és hogy kell csinálni.
-
Tobika1
senior tag
A tab hardver azonosítójával rákerestem a googleban és találtam egy kínai/japán oldalt amiben van egy nagyon hasonló tab (PIPO U1 ) annak a root-olása le van írva, google translate-el lefordítottam az oldalt és megcsináltam ami a leírásban van. Elsőként be kell szurni a megadott sorokat a driver inf fájlába majd felrakni az eszközkezelőben a t101-es eszközhöz, utána meg le kell szedni egy Cube root ICS 4.0.3.zip -et majd elindítani az adb.exe-t, utána meg a !root.exe-t. ezután nekem lefagyott a tab de újraindítottam és már fent is volt a superuser és a progik is működnek.
ja és kínai nyelvre állítódott a tab de nagy nehezen megtaláltam a nyelvbeállítást és visszaraktam magyarraitt az oldal:
-
Tobika1
senior tag
Gyerekek ROOTOLTAM a tabit!
-
Tobika1
senior tag
készenlétben mennyire merül nektek a tab? mondjuk éjszaka ha készenlétben hagyjátok?
-
Tobika1
senior tag
felraktad az új romot? a töltő kábele nincs megtörve? jobb szélen lent a kis akku ikonon nincs egy villám jel? indítsd újra a tabot!
-
Tobika1
senior tag
Próbáltam rootolni a tabit de nem sikerült... jó lenne ha valaki találna rá vmi megoldást.
-
Tobika1
senior tag
Sikerült felrakni az új romot? Nekem az új rommal nem tölti fel a tabit, már fél napja rajta van a töltőn de még mindig nincs fullon a tab, bár az enyém hibás darab de ez szerintem rom hiba. Jó lenne valahogy rootolni a tabot...
-
Tobika1
senior tag
sajnos nem a kártya volt szar hanem a kártyaolvasója, plusz még feloldáskor pukkan a hangszórója meg csak úgy alvó módban magától is
-
Tobika1
senior tag
Az enyémet úgy néz ki hogy cserélik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest