Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
Jó hír a wifi jellel kapcsolatban! Akinek kell egy kis plusz és nem tart a szétszedéstől, ajánlom ezt a kis sufnituningot :-)
Hátlap le, wifi antennát összekötni a hátlappal, hátlap fel.
Nem forrasztottam át, csak hajtogattam trombitarézből egy kis rugót és ráakasztottam a wifi antenna tetejére. Így amikor visszarakom a hátlapot kapcsolatot létesít vele.
Még mindig rosszabb a jel mint amikor lent van a hátlap, de a házban már mindenhol tudom használni.(Esetlees hibákért, károkért nem vállalok felelősséget! Mindenki saját felelősségére csinálja.)
Kérdés: Aki szétszedte mindenkinek a tablet eleje felé nézett a mikrofon és nem a furat felé?
2 akkumulátor van egymás mellett mindegyikben?
Nektek sincs benne az akkumulátor ntc? Milyen kellhet bele? Lehet hogy az aksi negatív szálja az egyik láb az ntcnél? -
ung.mario
tag
Nem tud valaki erre távirányító programot? Ahogy elnézem mind átviszi a képet a gépról a tabletre, de nekem csak egy billentyűzet meg egy touchpad kellene. Használ valaki ilyet?
-
ung.mario
tag
válasz
lehasznalo #2712 üzenetére
Szerény processzora miatt én nem bízok benne. Ekkora felbontáshoz már nem árt a teljesítmény. Nem próbáltam! Nekem 1016-os van.
-
ung.mario
tag
Go Launchert használok. Telefonon és tabon is. Persze a tabra valót. Meg vagyok vele elégedve.
-
ung.mario
tag
Flash tartalon Fineless 1.8 alatt megy a gyári böngészőben. Dolphin esetén nem ment, úgyhogy felraktam Play-ről egy bizonyos Flash Player installert és az feltette. Így minden megy.
b.daniel(#2544) Kompatibilitás ugyanaz mint a gyári rommal. Szerintem minden ami a tableteken használható.
-
-
ung.mario
tag
Leírná nekem valaki nagy vonalakban, hogy hogyan is kell ezt a fajta flash-elést? Csatlakoztatom, telepítem a drivert, indítom a progit (reboot flash mode), erase és megint erase, és utána flash? Majd a szokásos wipe data meg chace? Nem vagyok teljesen kezdő, csak nem akarok téglát
-
ung.mario
tag
válasz
nyúlkoma #2375 üzenetére
Készenléti állapotban nem dobál sd-t, ha te ilyenkor filmezel ügyes vagy. Ha sd-t dobál vegyél pendrive-ot. vagy ha már megvetted a 32gigás sd-t miután kipróbáltad, hogy a 2gigásat is dobálja akkor dobj ki 500ft-ot usb kártyaolvasóra. Nem sírni kell, gondolkodni. Ha rozsdás a víz veszel olcsóbb csapot? Kínai az kínai marad(Japán, Mongol, stb nem érdekel)
Mellékesen előttem szólónak teljesen igaza van. Akit overmax érdekel menjen annak a fórumjára, ide meg jöjjenek a 1016-os tulajok.
-
ung.mario
tag
válasz
leone510es2 #2368 üzenetére
Nekem nem sípol. Nem dobál sd-t, mert nincs rá szükségem. Készenléti módban nem használom, minek menjen? Pillanatok alatt bekapcsol. Ezen kívül minden megy rajta hibátlanul. Nem kell azon agyalnom, hogy most böngészőben keresgessek youtube videókat...lassabban. Nálatok is van rom hiba nálunk is. Ki mivel tud megbékélni az megint más kérdés. Ahogy látom a legtöbb 1016-os tulaj meg van elégedve a gépével, és nem kérte vissza az árát. Például én, ha nem menne a youtube biztos meg sem vettem volna.
-
ung.mario
tag
Ismerősömnek van egy concorde ips 9.7 még a sima nem a plus. Összevetettem a kettőt külsőre. A hátlap és az oldalsó műanyag csík ugyan az az anyag, még az árnyalatuk is dettó ugyanaz. Support lehet jobb, de hogy ugyan attól a kínai cégtől veszik mindketten az is biztos.
Vondroidosoknak tudna valaki esetleg írni, hogy nfs mw miért nem megy? Ha én írok az angol tudásommal, előfordulhat hogy integrálnak háttérképet a tab-ba vagy nem tudom, de a célt tuti nem érem el
-
ung.mario
tag
válasz
leone510es2 #2200 üzenetére
Filmezésen kívül internetre, játékra is használom. Semmi gondom nem volt vele, minden belefér a képbe aminek kell. Olvasgatásnál talán többet kell görgetned, de megszokható.
-
ung.mario
tag
Valakinek működik a NFS Most Wanted? betöltés közben kilép. Vondroid rommal.
-
ung.mario
tag
Valakinél jelentkezett csíkozódás a képernyőn Vondroidnál? Néha jelentkezik pillanatokra. Sd dobálást nem lehetne megoldani kis piszkálással? Állandó tápfeszt adni neki? Érintő fantom-érzékelése nálam is jelentkezett 1x. Töltőről le és megszűnt. Azóta rendben.
-
ung.mario
tag
válasz
prnservices #2049 üzenetére
Kipróbáltam másikkal tesztprogival, e szerint működik. Kalibrálni lehet valahogy? GTA 3ban folyamatosan balra megy a kocsi, csak akkor jó, ha kb 95-105fokot jobbra fordítom a masinát. Más játékoknál is ugyanezt csinálja. Hardveres gond nem lehet.
-
ung.mario
tag
Találtam még egy problémát, már ha ez az. Van ebben egyáltalán giroszkóp? Képernyőt forgatja, de a játékokat nem lehet vele irányítani. Az elixir2 sem mutat semmi ilyesmi eszközt. Megint a kínai rom, vagy ez ilyen? (1016dcc)
-
ung.mario
tag
Sziasztok! Friss 1016-os tulajdonosként felettem a Vondroid 3.2.1 2g 26-os romot. Olyan hibákat tapasztaltam, hogy a belső tárhely eltűnt. Beállításokban csatolhatom, de azt írja hibás. Ezen kívül néha csíkozódás jelenik meg a kijelzőn rövid időre majd eltűnik. Gyári 404-es romnál nem volt ilyen. Ezzel még megbékélek nem zavaró, de a belső tárhely kellene. Mit lehet tenni?
Szerk.:Tárhely tárgytalan. 2. újraindítás után kiírta, hogy sérült és formázni kell. Megvolt, most megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest