Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz Skot78 #218 üzenetére

Nálam a llama három cellát lát otthon, tehát ezzel nincs probléma. Persze elég sokat kell játszani a configokkal, hogy minden stimmeljen, mert a cellainfo nem elég mindenhez (ha csak a cellára hagyatkozom, akkor nyilván többszáz méteres körre mondja azt, hogy otthon vagyok - úgyhogy wifivel is kombinálni kell, azt viszont ki/be kell kapcsoltatni vele, tehát sokat kell játszani a beállításokkal, nem való mindenkinek ez az app... a Tasker-t még meg lehetne nézni).

Mágneses szenzor: csak, hogy idegeljelek, miközben teszteltem ma a GPS-t, és jól működött minden, megjelent az iránytű is, és forgott rendesen, ahogy mozogtam... (azt mondjuk nem tudom, helyesen mutatta -e az irányokat).

ActiveGPS: eddig 2%-ot írt nekem akkuidőre úgy, hogy elvileg órákig futott... még tesztelni kell persze, de ha pár százalék marad, én valószínűleg használni fogom továbbra is (a llama miatt csak akkor fut, ha nem vagyok otthon/munkahelyen).

Annyi volt még, hogy tesztelgettem az Endomondo-t a GPS-el: mentem kb. 100 métert, és kiírta, hogy 2,7 km... :U Hogy ez minek a hibája, esetleg szoftveres -e, azt nem tudom.

A friss EPO adatok szerintem mindig kellen(én)ek, úgyhogy az egy-gombnyomásra-gps-bármikor nem igazán fog összejönni ezen a telón.

Új hozzászólás Aktív témák