- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #101 üzenetére
Nem értem az egészet. Nekem 4.0.3-mal most tökéletesen működik. Sem fagyás sem lassulás sem semmi.
Természetesen nem azért mondom ezeket mert a myaudio-nak dolgozom! ...még mielőtt szóba jönne!Fules37: az nem lehet hogy valami app produkálja ezeket a hibákat azok közül amiket ráraksz? Meg kellene próbálnod hogy újra húzod az egész rendszert és pár napig csak a szűz gépet használod!
Ha akkor is jelentkezik a hiba akkor ott tényleg a készülék lesz a bibi! -
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #86 üzenetére
Ha gondolod tudok neked adni egy leírást a 4.0.3 gyári rom felrakásához, szerintem nem olyan bonyolult! Teljesen jól működik vele a tablet. Én már húztam párszor újra a rendszert!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #84 üzenetére
Gyárilag??? Nekem gyárilag 4.0.3 van rajta. Nincs meg véletlenül neked a 4.0.4 rom hogy én is ki tudjam próbálni?
Egyébként nem tudom milyen lehet a ,,borzalmas böngészés" 4.0.4-en mert 4.0.3-an nekem semmi bajom nincs vele. Opera mobile verzióval meg szinte tökéletes. Esetleg próbáld meg azzal!
A rom felrakás egyébként nem olyan bonyolult. Én rengeteget csináltam a 7' huawei tabomon (most is arról írok) és megállapodtam ezen is egy cm9-ben.
Amit linkeltem még nem próbáltam mert nem volt rá szükségem de ha tudsz te is romkat szívesen fogadok egy linket! -
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #80 üzenetére
Láttam egy screenshot-ot tőled ahol 4.0.4 ics van a tábládon! Azt szeretném kérdezni hogy az arról az oldalról van amit én is linkeltem az előző hozzászólásomban?
-
ArGab
őstag
válasz
Frusztréthy #80 üzenetére
4.0.4-gyel nem volt gondom, 4.0.3-ról még nem tudok nyilatkozni. Nem is értem miért piszkálták, ha kijelző volt a gond. Szervízponton adtam le, ott meg nem tudnak semmit.
Facebookot szoktam figyelni, onnan rendszeresen eltűnnek a 4.0.4 és 4.1 kérdések ehhez a tabhoz. -
válasz
Frusztréthy #66 üzenetére
Ne irigykedj azzal is vannak gondok ,alvásból visszatérve elfelejti a második magot is visszakapcsolni,de van akinek meg a wifi akad le képernyőzár alatt,amúgy használható kütyü..De ha most választanék lehet hogy nem ez lenne...
-
somnius
csendes tag
válasz
Frusztréthy #61 üzenetére
Bocs, kicsit fáradt voltam már, és ideges...
Emailt írtam, és nem válaszolnak... azóta egy másik telefonvonalon is próbáltam hívni őket, ugyanannyi sikerrelAzt hiszem, szervíz lesz... csak nem akartam, hogy több hónapig ne legyen gépem
nem hinném, hogy gyorsan haladnának
-
válasz
Frusztréthy #63 üzenetére
Lehet hogy elég lenne recoveryben néha egy wipe cache-t nyomni,vagy ha rootolt akkor a system tuner proval ugyanez + egy clear cache-t a myaudio 808am egész jól el volt így míg egy rendszer visszaállítás után ki nem lehelte a lelkét ...
-
válasz
Frusztréthy #60 üzenetére
Igen a joikuspot premiumról van szó de abból a 3.2 verziót használd a telefonod neve programokrol letölthető ,azt írják e52 megy...Mi a baj a tabletjeitekkel,meg kéne tudni ki a valós hardver és szoftver gyártója,hátha ott leltek használható romot,nekem e8hd van és ott is megy a görcsölés...
-
válasz
Frusztréthy #5 üzenetére
Megoldottad a juikuspotos net megosztast,ha gondolod segítek...Amúgy root kell hozzá,majda system/bin mappa alján lévő wpa suplikant filet felülírni ,mert a droid nem kezeli az ad-hoc hálozatokat pontosabban a ibss hálozatokat.[wpa suplicant] ezzel kell felüliratnod,miután megvolt root ,és a suplicant file tulajdonságainál engedélyezted az írási jogot is , a joikuspot-ban pedig állítsd a csatornát fix 6 ra mert a droid nem szereti se a túl alacsony se a túl magas csatornaszámot az ad-hocnál pl 1-3,10-14...amikor a filet cseréled legyen kikapcsolva a wifi is.Ha mindennel megvagy restart és mennie kéne..A módosítások elött azért csinálj egy biztonsági másolatot az eredeti wpa supliról...
Üdv.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #45 üzenetére
ez számomra érdekes Modell number : MID ?:\
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #43 üzenetére
Verzio számok kellenének nekem vagy ha meg tudod oldani képernyőmentés
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #41 üzenetére
Hát a custom rom-ok azok trükkösek mindben van hiba akárcsak a gyáriban... Viszont sokkal több a javítás és jobb a stabilitás mint a gyáriban. Holnap estefele összeszedem milyen rom-ok vannak. Neked melyik van fenn?
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #39 üzenetére
dobj fel egy custom romot :\ jobb ötletem nincs hátha az bejön majd neked.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #36 üzenetére
Külső tápos vinyó megy vele illetve pendrive . Sima 1 usb-s külső vinyó nem megy nem kap elèg feszt
-
titko
tag
válasz
Frusztréthy #36 üzenetére
Én a pendrive-t tudtam használni, úgy tudom, a táppal rendelkező vinyókat is tudja használni.
-
titko
tag
válasz
Frusztréthy #30 üzenetére
Igen, kitámasztós ez lenne az
-
titko
tag
válasz
Frusztréthy #28 üzenetére
Én az ebay-ról rendeltem rá tokot. A tok, 1 fólia és egy pen volt 16 usd.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #26 üzenetére
biztosan valami app ha telepítgetsz meg törölgetsz sok app belenyúl a rendszerbe és törlés után szemetel... és lassítja tölti a memóriát meg ilyenek néha érdemes nyomni egy hard resetet...
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #21 üzenetére
Hard reset után probáld ki
illetve gyári rom?
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #21 üzenetére
Nemtudom te mikori chromeot szedtél le de amiket írtál nekem az ellentetje a tapasztalat. Kivéve az éjszakai olvasás meg fullscreen...
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #18 üzenetére
Nagyon sok van forgalomban... csak átlag felhasználok veszik akik netezgetnek rajta de nem ph topicban irogatnak
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #13 üzenetére
Sok ilyen gép van forgalomban mert olcsó és jó . Böngészőbe a dolphin browser és a google chrome-ot ajánlom ezek jól mennek a gépen hiba nélkül
-
soultrapp
senior tag
válasz
Frusztréthy #2 üzenetére
Te melyik tescoba vetted?mert miskolcon meg egerben sem volt.
Ezért más lett helyette....
A tesco egy sz...............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest