- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
-
Tityahome
aktív tag
Aki esetleg több ideje használ nem gyári romot a tableten megtenné hogy ír pár szót róla hogy mennyire vált be neki?
Különösen az akkumulátor merülésére lennék kíváncsi mert nekem leginkább ez okoz problémát a gyári 4.0.3-ban. Szerintem elég gyorsan merül.
Persze ettől függetlenül érdekelne a többi információ is (minden működik,fagyás,megbízhatóság...stb) -
Tityahome
aktív tag
Olvastam valahol hogy másnak is volt ilyen problémája de ott csak annyit tudtak javasolni hogy az xda A10 fórumon kellene olvasgatni!
Megnézem neked de sajnos most nincs netem...talán ma kötik be! Telefonon meg utálok keresgetni. -
Tityahome
aktív tag
válasz
00brigi00 #129 üzenetére
Próbáltad már újra rakni a rendszert? Kicsit fentebb van egy leírás tőlem hogy hogyan csináld. Arra ügyelj hogy ilyenkor minden adat törlődni fog tehát ments le mindent amire szükséged van!
A concorde 9.7 tok úgy tudom hogy jó hozzá és még billentyűzetes is létezik belőle. -
Tityahome
aktív tag
Ez most azt jelentené hogy hülyeséget néztem???
-
Tityahome
aktív tag
Ez nem a mi táblánkhoz való?
-
Tityahome
aktív tag
Ha jól látom xda-n van ott pár cm10.1 is? ...de javítsatok ki ha tévedek mert ez csak találgatás részemről!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #101 üzenetére
Nem értem az egészet. Nekem 4.0.3-mal most tökéletesen működik. Sem fagyás sem lassulás sem semmi.
Természetesen nem azért mondom ezeket mert a myaudio-nak dolgozom! ...még mielőtt szóba jönne!Fules37: az nem lehet hogy valami app produkálja ezeket a hibákat azok közül amiket ráraksz? Meg kellene próbálnod hogy újra húzod az egész rendszert és pár napig csak a szűz gépet használod!
Ha akkor is jelentkezik a hiba akkor ott tényleg a készülék lesz a bibi! -
Tityahome
aktív tag
Most néztem hogyha letöltöd a ROM-ot amit előzőleg linkeltem abban van egy olyan mappa hogy (tool) és azon belül három drvinstaller.exe!
Esetleg próbáld meg a háromból azt telepíteni ami a gépedhez való.
Gondolom azt ki tudod választani a jelölések alapján hogy melyik kell neked. -
Tityahome
aktív tag
Előfordulhat hogy a win8 lesz a bibi mert már más fórumokon is olvastam hogy android frissítésnél ami win7 alatt simán futott az win8 alatt az istenért nem ment.
Esetleg tehetnél egy próbát arra hogy csatlakoztatod a táblagépet a pc-hez csak simán minden program indítása nélkül és vársz egy kicsit hogy nem telepít e a pc magátol valami új drivert. Tudod mint mikor egy új hardvert csatolsz és megkeresi automatikusan a drivert. -
Tityahome
aktív tag
FIRMWARE FRISSÍTÉS MENETE!!!
1. Töltsd le ezt a 4.0.3 romot és a LiveSuite alkalmazást, csomagold ki és indítsd el (LiveSuit.exe): [link]
Ha feljön egy ablak nyomj a No gombra.
2. Tallózd be az img kiterjesztésű fájlt (Select Img feliratú gomb)
3. Kapcsold ki a tabletet és nyomd folyamatosan a hangerő + és ne engedd el.
4. Dugd be az USB kábelt de ne az HOST feliratú portba hanem a másikba és nyomd le tízszer a bekapcsológombot
5. Ha minden rendben ment akkor felismerte a gép és a felugró ablakban meg fogja kérdezni, hogy formázod e és telepíted e a frissítést, nyomj a YES -re.
Ha elkezdődött a frissítés akkor elengedheted a hangerő + gombot.
Ha minden rendben ment akkor a program jelezni fogja neked, ezután leválaszthatod a tabletet a számítógépről és bekapcsolhatod. 4-5 percet is kell várnod a frissítés utáni első bekapcsoláskor, nem kell megijedni. A908-ast így kell frissíteni! -
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #86 üzenetére
Ha gondolod tudok neked adni egy leírást a 4.0.3 gyári rom felrakásához, szerintem nem olyan bonyolult! Teljesen jól működik vele a tablet. Én már húztam párszor újra a rendszert!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #84 üzenetére
Gyárilag??? Nekem gyárilag 4.0.3 van rajta. Nincs meg véletlenül neked a 4.0.4 rom hogy én is ki tudjam próbálni?
Egyébként nem tudom milyen lehet a ,,borzalmas böngészés" 4.0.4-en mert 4.0.3-an nekem semmi bajom nincs vele. Opera mobile verzióval meg szinte tökéletes. Esetleg próbáld meg azzal!
A rom felrakás egyébként nem olyan bonyolult. Én rengeteget csináltam a 7' huawei tabomon (most is arról írok) és megállapodtam ezen is egy cm9-ben.
Amit linkeltem még nem próbáltam mert nem volt rá szükségem de ha tudsz te is romkat szívesen fogadok egy linket! -
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #80 üzenetére
Láttam egy screenshot-ot tőled ahol 4.0.4 ics van a tábládon! Azt szeretném kérdezni hogy az arról az oldalról van amit én is linkeltem az előző hozzászólásomban?
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Belépek én is a körbe!
Ha valaki nem talál ROM-ot a géphez itt van egy pár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest