- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
this is life #71 üzenetére
Köszi a segítséget! Hogy őszinte legyek, engem is jobban érdekelne kétmagos kiadásban, csak eddig nem találtam ebben az árkategóriában ilyen felszereltségűt, de ezeket lecsekkolom, aztán meglátjuk. Köszi még egyszer!
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
this is life #69 üzenetére
Amiket eddig nézegettem, az alapján úgy látom, 40-50 alatt úgysem lehet megúszni, bár tacskóban most van egy series 10: http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-ajka-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szamitastechnika/my-audio-tabla-pc
33K.. Ez mondjuk nem egy rossz ár, kérdés, hogy mennyire fut gördülékenyen pl egy böngésző, vagy angry birds 1,2ghz-s procival..? -
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #64 üzenetére
Kösziköszi! A recovery trükk segitett, és ez nem akkora kaland mint a hardreset! Viszont ujabb szomoruság, a már második repedés a müanyag foglalaton, most a hangerögomb mellett.
Kissé irigykedve néztem a géped adatait és árát. Hátha még müködik is!
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #62 üzenetére
Kösz again. Azok a problémák amik itt jelezve vannak. Nekem 4.0.4.-em van, és pár nap használat után összekuszálodik, kecmereg, de mint láthato, van aki teljesen használhatatlannak találja régebbi rommal. Talán Titanium Backup és sürü h.reset segitene, de ahhoz root kell.
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #57 üzenetére
Egyébként Joikuspot Premiumrol beszélnénk? Nem tudom az egyáltalán fel-e megy az e61-re.
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #57 üzenetére
Kösz, kedves, hogy törödsz, de még a legnagyobb probléma a nyavalyás szoftvere ennek a tabletnek. Borzalom - és sehol segitség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest