- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kf1926
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio9 tabletem Allwinner 10 procival.Bekapcsolás után csak egy fekvő android bábuig jut el amiben egy piros háromszögben egy felkiáltó jel van.Valaki tudna segíteni? -
andrasary
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki küldeni nekem egy működő firmware-t .My Audio Series 9 908A tipushoz.
Nagyon köszönöm elöre is
elérhetöségem matyasandras@gmail.comÜdv András
-
Doky1988
senior tag
Udv! Ha lelett zarva a bill es nemtom kinyitni, van vmi hard reset trukk mint teloknal?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, gyári rommal (Root+SU van) hogy lehet megoldani, hogy minden app-ot (widgetek kivételével) át tudjam pakolni a „nand flash”-re?
-
Tityahome
aktív tag
-
klevente
tag
Hello! Én is felraktam a cm9-et, de nem bootlolt mert nem volt neki elég hely.
Ezután visszatettem a stock romot, de a wifi ugyanúgy nem működik, mert nem találja a drivert (adb-ben néztem)
Valami megoldás? (Újraflashelés volt, semmi) -
RiZool
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen tabot de sajnos bekapcsolásnál 1-2x bejött a menü de lefagyott és 3x már csak az android logoig jut és a felirat villog rajta...csak a hosszúgombos kikapcs segít. Merjek feltenni uj szoftot ? vagy vigyem vissza ? Köszi! -
Tityahome
aktív tag
Aki esetleg több ideje használ nem gyári romot a tableten megtenné hogy ír pár szót róla hogy mennyire vált be neki?
Különösen az akkumulátor merülésére lennék kíváncsi mert nekem leginkább ez okoz problémát a gyári 4.0.3-ban. Szerintem elég gyorsan merül.
Persze ettől függetlenül érdekelne a többi információ is (minden működik,fagyás,megbízhatóság...stb) -
Tityahome
aktív tag
Olvastam valahol hogy másnak is volt ilyen problémája de ott csak annyit tudtak javasolni hogy az xda A10 fórumon kellene olvasgatni!
Megnézem neked de sajnos most nincs netem...talán ma kötik be! Telefonon meg utálok keresgetni. -
nteac
csendes tag
Sziasztok van egy MyAudio Series 9 908A tabletem
feltettem rá a CyanogenMod 10-et de mikor elindul csak pörög a logo majd idővel felefagy és nem indul el.
mi lehet a probléma?
ezeket használtam cwm recovery menüböl telepítettembuild 2012-09-13 http://allwinner-cm9.googlecode.com/files/cm10_a10_20120913.zip
próbáltam 907c_compatibility_1.2.x.zip
és myaudio_compatibiliti.zip-et is http://www.legyes.hu/download/myaudio/myaudio-compatibility0.0.2j.zip
és végül a 2012-07-26 Gapps-ot http://allwinner-cm9.googlecode.com/files/gapps-jb-20120726-signed.zipHa a CyanogenMod 9 et teszem fel http://www.androidfilehost.com/main/Allwinner_A10_Developers/christiantroy/roms/cm9_nightly_20120721.zip + 907c_compatibility_1.2.x.zip vagy myaudio_compatibiliti.zip-et is http://www.legyes.hu/download/myaudio/myaudio-compatibility0.0.2j.zip
és gapps-ics-20120317-signed.zip http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120317-signed.zipakkor felmegy de nehezen indul el és a wifi-t nem tudom bekapcsolni :S
valaki segítsen mi a probléma!!!!Mindent úgy csináltam ahogy itt meg van adva http://legyes.hu/hu/post/myaudio-series-9-tesco-tablet-custom-rom-aokp-cyanogenmod9-es-10/
ha van lehetőség a CyanogenMod 10-et szeretném a tabletra mert a gyári romba a böngészés halál!!.
Jelenleg egy darab tégla a tabletem. -
Tityahome
aktív tag
válasz
00brigi00 #129 üzenetére
Próbáltad már újra rakni a rendszert? Kicsit fentebb van egy leírás tőlem hogy hogyan csináld. Arra ügyelj hogy ilyenkor minden adat törlődni fog tehát ments le mindent amire szükséged van!
A concorde 9.7 tok úgy tudom hogy jó hozzá és még billentyűzetes is létezik belőle. -
00brigi00
csendes tag
Hali!
Én is még a Tesco-s időszakban vettem nyár közepén ezt a táblagépet, egy ideig normálisan működött, aztán amikor suli miatt jobban igénybe lett véve(ez csak annyiból állt hogy word doc készítés, olvasás) ki-be kapcsolt, és ezt azóta is csinálja újraindítja magát, nem kapcsol be ha kikapcsol, volt olyan is amikor mind1 meddig nyomtam a kikapcsoló gombot nem csinált semmit, töltőre raktam akkor azt nagy nehezen érzékelte és valami életjelet adott. Mi a baja? És mit lehet vele csinálni?
Azért én zárójelben hozzáteszem hogy a gyári töltő 3 hónap után szétment, csak hogy gyarapodjon a negatív kritika.
Ja, és hol lehet hozzá egyáltalán tokot venni? Mert én sehol sem találok. A tescoba láttam a 10eshez 6000ért de én ennél olcsobban szeretnék, ha van valahol. Elméletileg az Ipad 1-hez való tokok is jók hozzá... -
qltsar
veterán
-
Tityahome
aktív tag
Ez most azt jelentené hogy hülyeséget néztem???
-
Tityahome
aktív tag
Ez nem a mi táblánkhoz való?
-
Tityahome
aktív tag
Ha jól látom xda-n van ott pár cm10.1 is? ...de javítsatok ki ha tévedek mert ez csak találgatás részemről!
-
qltsar
veterán
készítek egy mentést cm10-ről, mert az az igazság, hogy elég jól belőttem. Valahol olvastam, hogy gta3 nem akad, bár már több éve nem játszom pc-n egyátalán, unaloműzésnek jólenne útközben. Hát, felraktam, katasztrófa
, úgyhogy nemértem, hogy hogy sikerült akadásmentesen futtatni. Bár csak jelly bean alatt próbáltam...lehet lesz egy próba cm9-el is.
Gondolom gapps-ból te is a lite-ot teszed fel?!
-
Rottyon
csendes tag
nekem ugy sikerült hogy letöltöttem 1 superoneclick 2.3.3-at elindítottam rányomtam hogy root és kiírja hogy nincs driver letölti de az a program nem fogja rootolni de legalább a driver meg lessz és utánna le tudod futattni a sausage-t és ajánlom mindenkinek a cm9-es romot mert ez a legjobb legstabilabb gyorsaságra ugyan az mint a cm-10 viszont ebbe müködik a kamera mert nekem a cm 10-be nem müködött és a youtube is hibátlan és nem írkálja ki álandóan hogy a program leált
-
qltsar
veterán
-
Rottyon
csendes tag
válasz
Tityahome #111 üzenetére
van nekem a gyári rom az nagyon lassú volt és álandóan fagyott meg volt amikor megörűlt teljesen most a cm10 van rajta és ez is marad sokkal gyorsabblett és rendesen használható a gta3 már max grafon se akad mondjuk vannak gondjai ennek is pl. van amikor alig akar felébredni a tab meg ilyenek de azt meg lehet szokni
-
Rottyon
csendes tag
igazából nem tudom mert még nem próbáltam csak véletlen belebotlottam viszont sikerült letöltenem a drivert úgy hogy letöltöttem 1 superoneclick 2.3.3-at hogy majd azzal rootolom a tabot nem sikerült viszont letöltötte ahiányzó drivert és így müködött a sausage és most rakom majd fel a romot
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #101 üzenetére
Nem értem az egészet. Nekem 4.0.3-mal most tökéletesen működik. Sem fagyás sem lassulás sem semmi.
Természetesen nem azért mondom ezeket mert a myaudio-nak dolgozom! ...még mielőtt szóba jönne!Fules37: az nem lehet hogy valami app produkálja ezeket a hibákat azok közül amiket ráraksz? Meg kellene próbálnod hogy újra húzod az egész rendszert és pár napig csak a szűz gépet használod!
Ha akkor is jelentkezik a hiba akkor ott tényleg a készülék lesz a bibi! -
Frusztréthy
tag
Szerintem rusnya nagy gáz ez a tábla amit még tetéz, hogy itt megjelent az elején egy p0rn nevü figura, aki agyba föbe dicsérte gondolom azért, hogy eltünjön a polcokrol a készlet. Mint emlitettem a vállalat beszolt, hogy erre a gépre nem lesz frissités. Mintha ingyen adták volna. Botrány illatot érzek.
-
Fules37
csendes tag
válasz
Tityahome #99 üzenetére
A lefagyás már a megvásárlástól kezdve jelentkezett, de pár napig gyürkőztünk vele. Aztán jött a szervizbe küldés. Onnan úgy jött vissza, hogy egyszer bekapcsoltam a szervizponton, ahol pikk-pakk elindult, aztán itthon már be sem akart kapcsolni. Utána újratelepítettem, a képernyő fordulási gond azóta lett.
Persze, az automatikus forgatás be van kapcsolva.
Sensor test-et mindjárt próbálom. -
Fules37
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Párszor már újratelepítettem a tab-ot, de mindig ugyanaz a probléma jelentkezik. Nem fordul el a kijelző és sokszor lefagy a gép. A leírtak szerint csináltam mindent és a linkelt rom-ot tettem fel, mégsem akar tökéletesen működni!? A MyHelp-et meg inkább hagyjuk, nem lehet rájuk számítani! Légyszi segítsetek!
Köszi előre is! -
Tityahome
aktív tag
Most néztem hogyha letöltöd a ROM-ot amit előzőleg linkeltem abban van egy olyan mappa hogy (tool) és azon belül három drvinstaller.exe!
Esetleg próbáld meg a háromból azt telepíteni ami a gépedhez való.
Gondolom azt ki tudod választani a jelölések alapján hogy melyik kell neked. -
Rottyon
csendes tag
valaki esetleg tudna linkelni 1 müködő drivert hozzá xp-hez mert én akárhogy próbálom azt írja a sausagescript hogy nincs csatlakoztatva a tab és mielött megkérdeznétek a hibakeresés be van kapcsolva
-
Tityahome
aktív tag
Előfordulhat hogy a win8 lesz a bibi mert már más fórumokon is olvastam hogy android frissítésnél ami win7 alatt simán futott az win8 alatt az istenért nem ment.
Esetleg tehetnél egy próbát arra hogy csatlakoztatod a táblagépet a pc-hez csak simán minden program indítása nélkül és vársz egy kicsit hogy nem telepít e a pc magátol valami új drivert. Tudod mint mikor egy új hardvert csatolsz és megkeresi automatikusan a drivert. -
zooom3r
tag
válasz
Tityahome #91 üzenetére
Köszi, de sajnos van egy kis gondom.
A LiveSuit.exe futtatásakor egy hibaüzenetet kapok: "Install the driver fail! The program will exit".
Windows 8-at használok nem tudom, hogy ez lehet e a gond. Próbáltam különböző kompatibilitási módokban is futtatni, sikertelenül.
Ötlet? -
Tityahome
aktív tag
FIRMWARE FRISSÍTÉS MENETE!!!
1. Töltsd le ezt a 4.0.3 romot és a LiveSuite alkalmazást, csomagold ki és indítsd el (LiveSuit.exe): [link]
Ha feljön egy ablak nyomj a No gombra.
2. Tallózd be az img kiterjesztésű fájlt (Select Img feliratú gomb)
3. Kapcsold ki a tabletet és nyomd folyamatosan a hangerő + és ne engedd el.
4. Dugd be az USB kábelt de ne az HOST feliratú portba hanem a másikba és nyomd le tízszer a bekapcsológombot
5. Ha minden rendben ment akkor felismerte a gép és a felugró ablakban meg fogja kérdezni, hogy formázod e és telepíted e a frissítést, nyomj a YES -re.
Ha elkezdődött a frissítés akkor elengedheted a hangerő + gombot.
Ha minden rendben ment akkor a program jelezni fogja neked, ezután leválaszthatod a tabletet a számítógépről és bekapcsolhatod. 4-5 percet is kell várnod a frissítés utáni első bekapcsoláskor, nem kell megijedni. A908-ast így kell frissíteni! -
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #86 üzenetére
Ha gondolod tudok neked adni egy leírást a 4.0.3 gyári rom felrakásához, szerintem nem olyan bonyolult! Teljesen jól működik vele a tablet. Én már húztam párszor újra a rendszert!
-
Frusztréthy
tag
A linkelt oldaladon is azt irják, hogy szinte használhatatlan böngészésre a gép. Lehet, hogy pont a 4.0.4 a legrosszabb. A rom mint mondtam gyárilag jött, fogalmam sincs, hogy lehet megosztani.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #84 üzenetére
Gyárilag??? Nekem gyárilag 4.0.3 van rajta. Nincs meg véletlenül neked a 4.0.4 rom hogy én is ki tudjam próbálni?
Egyébként nem tudom milyen lehet a ,,borzalmas böngészés" 4.0.4-en mert 4.0.3-an nekem semmi bajom nincs vele. Opera mobile verzióval meg szinte tökéletes. Esetleg próbáld meg azzal!
A rom felrakás egyébként nem olyan bonyolult. Én rengeteget csináltam a 7' huawei tabomon (most is arról írok) és megállapodtam ezen is egy cm9-ben.
Amit linkeltem még nem próbáltam mert nem volt rá szükségem de ha tudsz te is romkat szívesen fogadok egy linket! -
Frusztréthy
tag
válasz
Tityahome #83 üzenetére
Nem, én gyárilag kaptam igy, de nagyon gyér a gép evvel együtt. Átfutottam az ajánlott oldalt, kösz, elég bonyolult. Te cseréltél romot? Megérte a fáradtságot? Én visszatértem a régi 7" Huawei gépemre annyira gáz a böngészés a Myaudion, ami most porosodik csodára várva.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Frusztréthy #80 üzenetére
Láttam egy screenshot-ot tőled ahol 4.0.4 ics van a tábládon! Azt szeretném kérdezni hogy az arról az oldalról van amit én is linkeltem az előző hozzászólásomban?
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Belépek én is a körbe!
Ha valaki nem talál ROM-ot a géphez itt van egy pár! -
ArGab
őstag
válasz
Frusztréthy #80 üzenetére
4.0.4-gyel nem volt gondom, 4.0.3-ról még nem tudok nyilatkozni. Nem is értem miért piszkálták, ha kijelző volt a gond. Szervízponton adtam le, ott meg nem tudnak semmit.
Facebookot szoktam figyelni, onnan rendszeresen eltűnnek a 4.0.4 és 4.1 kérdések ehhez a tabhoz. -
ArGab
őstag
Ma végre visszakaptam, LCD csere volt. Csak sajnos "frissítették" a szoftvert így a 4.0.4 helyett most egy 4.0.3 van rajta.
-
ArGab
őstag
válasz
Tranceking #77 üzenetére
Lett egy világosabb 1-2 centi átmérőjű folt a kijelzőn és elkezdett belülről porosodni, kb 2 nagyobb pár pixeles maszat meg 6-8 egypixeleset tudtam már a végére kiszúrni egy fehér háttéren.
-
ArGab
őstag
Én pl figyelem(ném) a történteket, ha történne valami. Bár a tab már 1 hónapja szervizben van. Még pár nap és többet lesz ott mint nálam volt.
-
Frusztréthy
tag
Ugy látom mindenki feladta a küzdelmet? Már a szuperoptimista p0rn se nézett ide vagy egy honapja. Elgondolkoztato....
-
Tranceking
csendes tag
Sziasztok nekem is van egy ilyen Tabom amit eddig tapasztaltam: Wifije elég gyenge pedig már probáltam körsugárzóval, szektorantennával is. az enyém valamiért ha elfordítom nem akar elfordulni pedig bevan állítva az automata képernyő elfordítás. valaki találkozott már ilyennel? lehetséges egy firmware frissítés megoldaná. a tab elvileg MID valaki tud esetleg honnan lehet leszedni firmware-t hozzá?
üdv. Roland!
-
EveRY
csendes tag
Window (YuanDao) N101 II -est itt most csak ennyiért adják még pár napig, ez szerintem nagyon jó ár érte: http://www.ebellking.com/window-yuandao-n101-rk3066-dual-core-tablet-pc-mid
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
this is life #71 üzenetére
Köszi a segítséget! Hogy őszinte legyek, engem is jobban érdekelne kétmagos kiadásban, csak eddig nem találtam ebben az árkategóriában ilyen felszereltségűt, de ezeket lecsekkolom, aztán meglátjuk. Köszi még egyszer!
-
válasz
WoodooKilla #70 üzenetére
Nekem 2 magos van igy van viszonyitasi alap is,az egy magosok is hasznalhatok de eros kompromisszumot igenyel,a lassabb tempo miatt,kevesbe gordolekeny bongeszes,flashnel neha akadas. De a 40000 kornyeki kategoriaban vannak hasznalhato 2 maggal szereltek pl concord play,prestigio pro 8 duo,nem a pro mert az egy tizessel dragabb es esetleg a myaudio 708dcc igaz ott a kompromisszum a kijelzo mert 800 as felbontasu,de ami mellette szol az az rk3066 soc ami a fentebb emlitett concordban is mukodik 45000 a prestigioban pedig aml 2 magos dobog kb 41000 ert vagy rk 52000 ft ert. A helyedben inkabb 2 magosban gondolkodnek ...
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz
this is life #69 üzenetére
Amiket eddig nézegettem, az alapján úgy látom, 40-50 alatt úgysem lehet megúszni, bár tacskóban most van egy series 10: http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-ajka-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szamitastechnika/my-audio-tabla-pc
33K.. Ez mondjuk nem egy rossz ár, kérdés, hogy mennyire fut gördülékenyen pl egy böngésző, vagy angry birds 1,2ghz-s procival..? -
válasz
WoodooKilla #68 üzenetére
Mennyit szansz ra ra mert van tobb alternativa is..Hazai supportal ,jo hardverekkel ...
-
WoodooKilla
csendes tag
Hali!
Szándékozom faternak venni egy ilyet, aki minimál netezésre, index, pár app, esetleg pár play-es játék, amire kell, kérdés, merjem-e? Most valami szutyok 20ezerért vett 7 colos ócskasággal van megáldva, amit botrány használni, szerintem ez is minőségi ugrás lesz számára, és én se akarom a gatyám ráfizetni egy csilivili darabra, plusz nem is lesz rootolva.
Így mit gondoltok, merjem venni, vagy ne merjem? Van jobb tipp ettől hasonló árfekvésben?
Köszi! -
válasz
Frusztréthy #66 üzenetére
Ne irigykedj azzal is vannak gondok ,alvásból visszatérve elfelejti a második magot is visszakapcsolni,de van akinek meg a wifi akad le képernyőzár alatt,amúgy használható kütyü..De ha most választanék lehet hogy nem ez lenne...
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #64 üzenetére
Kösziköszi! A recovery trükk segitett, és ez nem akkora kaland mint a hardreset! Viszont ujabb szomoruság, a már második repedés a müanyag foglalaton, most a hangerögomb mellett.
Kissé irigykedve néztem a géped adatait és árát. Hátha még müködik is!
-
somnius
csendes tag
válasz
Frusztréthy #61 üzenetére
Bocs, kicsit fáradt voltam már, és ideges...
Emailt írtam, és nem válaszolnak... azóta egy másik telefonvonalon is próbáltam hívni őket, ugyanannyi sikerrelAzt hiszem, szervíz lesz... csak nem akartam, hogy több hónapig ne legyen gépem
nem hinném, hogy gyorsan haladnának
-
válasz
Frusztréthy #63 üzenetére
Lehet hogy elég lenne recoveryben néha egy wipe cache-t nyomni,vagy ha rootolt akkor a system tuner proval ugyanez + egy clear cache-t a myaudio 808am egész jól el volt így míg egy rendszer visszaállítás után ki nem lehelte a lelkét ...
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #62 üzenetére
Kösz again. Azok a problémák amik itt jelezve vannak. Nekem 4.0.4.-em van, és pár nap használat után összekuszálodik, kecmereg, de mint láthato, van aki teljesen használhatatlannak találja régebbi rommal. Talán Titanium Backup és sürü h.reset segitene, de ahhoz root kell.
-
válasz
Frusztréthy #60 üzenetére
Igen a joikuspot premiumról van szó de abból a 3.2 verziót használd a telefonod neve programokrol letölthető ,azt írják e52 megy...Mi a baj a tabletjeitekkel,meg kéne tudni ki a valós hardver és szoftver gyártója,hátha ott leltek használható romot,nekem e8hd van és ott is megy a görcsölés...
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #57 üzenetére
Egyébként Joikuspot Premiumrol beszélnénk? Nem tudom az egyáltalán fel-e megy az e61-re.
-
Frusztréthy
tag
válasz
this is life #57 üzenetére
Kösz, kedves, hogy törödsz, de még a legnagyobb probléma a nyavalyás szoftvere ennek a tabletnek. Borzalom - és sehol segitség.
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy my audio s9-re létezik e valami jó fözött rom és ha igen honnan szerezhetem be?
illetve otg kábelt ha veszek hozzá az mind jó hozzá,mert az extreme digitálban azt mondták hogy ami a concord tabhoz van az ehez nem lessz jó.
-
válasz
Frusztréthy #5 üzenetére
Megoldottad a juikuspotos net megosztast,ha gondolod segítek...Amúgy root kell hozzá,majda system/bin mappa alján lévő wpa suplikant filet felülírni ,mert a droid nem kezeli az ad-hoc hálozatokat pontosabban a ibss hálozatokat.[wpa suplicant] ezzel kell felüliratnod,miután megvolt root ,és a suplicant file tulajdonságainál engedélyezted az írási jogot is , a joikuspot-ban pedig állítsd a csatornát fix 6 ra mert a droid nem szereti se a túl alacsony se a túl magas csatornaszámot az ad-hocnál pl 1-3,10-14...amikor a filet cseréled legyen kikapcsolva a wifi is.Ha mindennel megvagy restart és mennie kéne..A módosítások elött azért csinálj egy biztonsági másolatot az eredeti wpa supliról...
Üdv.
-
somnius
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy 908A tabletem, amit ugyanannyira szeretek, mint gyűlölök.
De jelenleg szinte már használhatatlan.
Volt rajta egy gyári rom, 4.0.3as androiddal, másfél hónap után óránként lefagyott úgy, hogy csak a hosszan nyomott kikapcs gomb segített. Utána találtam egy romot, ezzel a névvel: 2K 9.2inch software.img - ha esetleg valakinek ismerős, és a LiveSuit programmal fel tudtam tenni. Valóban tök gyors lett meg minden.
De másfél hónap után ez is elkezdett lefagyoskodni, sőt, csak a 6-7. alkalommal tudott bekapcsolni, és előtte az andoid logo fehér színű áttűnéses betöltésénél megakadt, és megint csak a hosszú kikapcs gomb segített...majd ezt 6-7szer Izgalmas
Aztán megint működött, de már másfél hétig, majd 4 napig, és jelenleg egy óráig működött. Most legutóbb az volt a 7. bekapcsolásnál, hogy azt írta ki a tablet, szép androidos környezetben, hogy nincs ép adat a tableten, ezért semmi mást nem tud csinálni, mint factory reset-et. Miután megint újrarakta magát a gép, már attól lefagyott, hogy az itteni wifimnek a jelszavát megadtam.
Lehet, hogy szervízről lesz itt szó, de épp a képen azt láttam, hogy neked 4.0.4-es romod van.
Esetleg nem tudtok rom lelőhelyet? Vagy azt mondjátok, hogy ne fáradozzak vele, irány a szervíz? Azért szeretnék még itthon próbálkozni.Egy másik... nekem alapból rootolva volt a tabletem. Ilyen programokat, mint Titanium Backup gond nélkül tudtam használni.
Köszönöm előre is a segítségetSomnius
szerk: elfelejtettem közölni, h természetesen hívtam már őket, és nem vették fel a telefont, pedig nem egyszer kerestem őket, vagy foglalt volt, illetve e-mailt kaptam, amire még mindig várom a választ :S
-
titko
tag
válasz
prnservices #54 üzenetére
Egyelőre még terv a stick, nem döntöttem, hogy dominós vagy a digi netjét válasszam.
-
titko
tag
válasz
prnservices #52 üzenetére
köszi szépen
-
prnservices
tag
Parancsolj én nem teszteltem mindet.
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730 -
Rottyon
csendes tag
Lenne nekem is 1 myaudio series 908a nevezetű tabletem tudtok küldeni linket ahol van rá customrom előre is köszönöm
-
vidaila
senior tag
Sziasztok, én is eme tablet boldog(talan) tulaja vagyok, ugyan ezekkel a lassulási problémákkal. 4.0.3-as android van rajta, ha jól láttam volt akinek 4.0.4-ese van, boldoggá tenne ha meg tudná osztani a ROM-ot, nálam van gyári stock 4.0.3-as firmware ha valakit érdekel.
-
titko
tag
válasz
prnservices #46 üzenetére
Az enyémnél is MID van.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #45 üzenetére
ez számomra érdekes Modell number : MID ?:\
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #44 üzenetére
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #43 üzenetére
Verzio számok kellenének nekem vagy ha meg tudod oldani képernyőmentés
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #42 üzenetére
Kernel szeptember 11
Build szeptember 12 -
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #41 üzenetére
Hát a custom rom-ok azok trükkösek mindben van hiba akárcsak a gyáriban... Viszont sokkal több a javítás és jobb a stabilitás mint a gyáriban. Holnap estefele összeszedem milyen rom-ok vannak. Neked melyik van fenn?
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #40 üzenetére
Kösz, de hol teremnek ezek a romok, és lehet-e hátrányuk? Semmit se tudok róluk.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #39 üzenetére
dobj fel egy custom romot :\ jobb ötletem nincs hátha az bejön majd neked.
-
Frusztréthy
tag
Nos, a gép pár nappal a Hard Reset után megint kezdett lassulni, és mára már megint kb. olyan béna mint a reset előtt. Ez igy nem jó, allando reseteléssel bibelödés abnormális. Ma még azt is észleltem, hogy függőleges helyzetben eltűnik a menü ikon. Megint érzésem, hogy a firmware fusi, substandard munka, és a szöveg a supporttol, hogy nem lesz update, nagyon aggasztó.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #36 üzenetére
Külső tápos vinyó megy vele illetve pendrive . Sima 1 usb-s külső vinyó nem megy nem kap elèg feszt
-
titko
tag
válasz
Frusztréthy #36 üzenetére
Én a pendrive-t tudtam használni, úgy tudom, a táppal rendelkező vinyókat is tudja használni.
-
ricke
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy myaudio series 9 tabom. Felmásoltam rá avi formátumban filmet.
Lejátszásnál van hang ugyan, de végig csipog. Kipróbáltam több filmmel és több lejátszóval is, de mindegyikkel csipog. Majd megnéztem youtube-on 5.1-es filmmel, avis filmmel és nem csipog.
Mitől lehet ez és hogyan tudnám orvosolni?Előre is köszi a segítséget!
-
ArGab
őstag
Ilyen fórum is van, nocsak.
Nálatok nem porosodik belülről a tab? Nekem most 1 hónapos, de már vagy tucatnyi maszat van rajta belül.
MyAudio-t kb 2 hete hiába próbálom elérni hogy mihez kezdjek vele, mert szerintem ez azért mégsem járja, már olyan a hatása mintha egy csomó pixelhiba lenne rajta. -
titko
tag
válasz
Frusztréthy #30 üzenetére
Igen, kitámasztós ez lenne az
-
Frusztréthy
tag
Olyan folia lenne jo ami mérsékeli a tükrözödést. Nagyon erös szerintem a háttérvilágitás is még a minimumnál is - és ugye eszi az akkut.
-
titko
tag
válasz
Frusztréthy #28 üzenetére
Én az ebay-ról rendeltem rá tokot. A tok, 1 fólia és egy pen volt 16 usd.
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #27 üzenetére
Majd talan kiderul mi lehetett a baj. Remelem azert nem kell hetente hard resetelni. Mindenesetre remeny van most hogy a tablet hasznalhato. Akkor viszont ruhat vagyis tokot kellene hogy kapjon. Rovidebb keresgeles nem sok talalatot hozott. Teethering is jo lenne, mint mar emlitettem multkor (symbian - ICS).
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #26 üzenetére
biztosan valami app ha telepítgetsz meg törölgetsz sok app belenyúl a rendszerbe és törlés után szemetel... és lassítja tölti a memóriát meg ilyenek néha érdemes nyomni egy hard resetet...
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #23 üzenetére
Megcselekedve a hard reset, es a gep szarnyakat kapott!! Most mar csak azt nem tudom, hogy valami app, vagy virus vagy mindezek egyutt okozhattak a katasztrofalis lassusagot
-
titko
tag
válasz
prnservices #23 üzenetére
Szia. Mert tudsz nem gyári romról? Én még a rootolást sem találtam meg.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #21 üzenetére
Hard reset után probáld ki
illetve gyári rom?
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #21 üzenetére
Nemtudom te mikori chromeot szedtél le de amiket írtál nekem az ellentetje a tapasztalat. Kivéve az éjszakai olvasás meg fullscreen...
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #19 üzenetére
Megvizsgaltam a Chrome-t. Lassu, nem viszi a videokat, nincs full screen, nincs ejszakai olvasas screen, nem menti az oldalakat. Ujabb szoftver hiba a file managerben: a keresesben talalt fajlokat nem nyitja ki. Ha hard reset legalabb a nevetseges lassusagon nem fog javitani akkor befaragas ez a tablet.
-
titko
tag
válasz
prnservices #19 üzenetére
A tescoban még mindíg lehet kapni, bár már 54900 ft az ára
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #18 üzenetére
Nagyon sok van forgalomban... csak átlag felhasználok veszik akik netezgetnek rajta de nem ph topicban irogatnak
-
Frusztréthy
tag
válasz
prnservices #15 üzenetére
Több jel mutat arra, hogy nem sok lehet forgalomban.
-
titko
tag
Köszi az ötletet, kipróbáltam a crome-t. Eddig jó, gyors, hozza a oldalakat, a youtube is fut rendesen.
-
prnservices
tag
válasz
Frusztréthy #13 üzenetére
Sok ilyen gép van forgalomban mert olcsó és jó . Böngészőbe a dolphin browser és a google chrome-ot ajánlom ezek jól mennek a gépen hiba nélkül
-
Frusztréthy
tag
Most kezdtem használgatni a gyári zenelejátszot, ami azt látszik bizonyitani, hogy fusi munka a firmware. Minden item meg van háromszorozva a listákban és belépéskor a programnak két azonos ikonja látszik egymás mellett.
-
Frusztréthy
tag
Örülök, hogy végre kicsit mozogni kezdett a Forum. Lehet, hogy nagyon kevés ilyen gép van forgalomban? Nekem nagyon nyögve megy böngészés, állando hibablaközönnel. Szintén a gyárira visszaállitást kaptam tanácsul, meg hogy az Opera Minit használjam, ami egy elég lebutitott browser. Viszont van egy régibb elvileg sokkal gyengébb 7'' táblám amit jol teleraktam minden programmal, és meg se kottyan neki. A támogatás még azt is igérte nekem, hogy nem lesz semmi frissités erre a tipusra.
-
titko
tag
válasz
prnservices #9 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom.
-
prnservices
tag
ha akadozik és a youtube is nyomiskodik akkor érdemes lenne egy hard reset-et csinálnod ( beállításokban gyári állapot visszaállítása) és az megoldhatja sajnos az android hajlamos megzakkani 1-2 alkalmazás miatt amit kitakarítani csak uninstallal nem tudsz :\ probáld meg ezt a lehetőséget hogy mindent visszalő gyárira újra beállítgatod és utána frissíteni fogja rendesen.
-
titko
tag
válasz
prnservices #7 üzenetére
Mostmár kicsit javult a helyzet, de nem tudom miért, vagy a többi tab is ilyen, de egy 3 perces videonál 2x 3x megakad. Most böngészőket tesztelek melyikkel lesz jobb. Magát a youtube klienst nem engedi frissíteni. A terméktámogatás, meg gatya szerintem.3 emailt is írtam nekik, még egyre nem jött válasz, telefonon meg felhívni őket lehetetlen. Ezt leszámítva jó kis készülék, szép képe van , nagy betekintési szöggel, nem akadozik.
-
titko
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen készüléke. Csak egy dolgot fedeztem még föl ami zavar, hogy a youtube videókat nem komálja.Valakinek van vmi megoldása? -
Frusztréthy
tag
Azon vakarozok, hogy miként tudnám a mobilomrol ami egy régi Symbian áttenni az internetet Joikuspot-tal. Sajnos as ad-hoc ügy miatt zűrös. Valami hack van mint látom, meg rootolni kellene...hajaj. Nem tudom jön e Jellybean, és az megoldja e.
-
soultrapp
senior tag
válasz
Frusztréthy #2 üzenetére
Te melyik tescoba vetted?mert miskolcon meg egerben sem volt.
Ezért más lett helyette....
A tesco egy sz............... -
Frusztréthy
tag
Senki men foglalkozik evvel a tipussal? A Tescoban megint akcioval megy, vettem egyet tegnap. A wifije tényleg gyenge, a hangja halk. De csak 45 ruppo.
-
xsd70
csendes tag
http://myaudioworld.com/tabletpc/series-9/
Ez a tablet most 59.990 Ft helyett 44.990 Ft a Tescoban...elég komoly akció !!!!
Amig a készlet tart !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest