Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
Rottyon
csendes tag
válasz
Tityahome #111 üzenetére
van nekem a gyári rom az nagyon lassú volt és álandóan fagyott meg volt amikor megörűlt teljesen most a cm10 van rajta és ez is marad sokkal gyorsabblett és rendesen használható a gta3 már max grafon se akad mondjuk vannak gondjai ennek is pl. van amikor alig akar felébredni a tab meg ilyenek de azt meg lehet szokni
-
Fules37
csendes tag
válasz
Tityahome #99 üzenetére
A lefagyás már a megvásárlástól kezdve jelentkezett, de pár napig gyürkőztünk vele. Aztán jött a szervizbe küldés. Onnan úgy jött vissza, hogy egyszer bekapcsoltam a szervizponton, ahol pikk-pakk elindult, aztán itthon már be sem akart kapcsolni. Utána újratelepítettem, a képernyő fordulási gond azóta lett.
Persze, az automatikus forgatás be van kapcsolva.
Sensor test-et mindjárt próbálom. -
zooom3r
tag
válasz
Tityahome #91 üzenetére
Köszi, de sajnos van egy kis gondom.
A LiveSuit.exe futtatásakor egy hibaüzenetet kapok: "Install the driver fail! The program will exit".
Windows 8-at használok nem tudom, hogy ez lehet e a gond. Próbáltam különböző kompatibilitási módokban is futtatni, sikertelenül.
Ötlet? -
Frusztréthy
tag
válasz
Tityahome #83 üzenetére
Nem, én gyárilag kaptam igy, de nagyon gyér a gép evvel együtt. Átfutottam az ajánlott oldalt, kösz, elég bonyolult. Te cseréltél romot? Megérte a fáradtságot? Én visszatértem a régi 7" Huawei gépemre annyira gáz a böngészés a Myaudion, ami most porosodik csodára várva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest