Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vence
aktív tag
A külsejére gondolsz?
Szerintem, ilyen megosztó dizájnos telót feltétlen élőben kell látni!Azért a tesztet és a kommenteket olvasva nem alaptalanul csalódtak sokan, főleg az előzetes kamu/téves-speckók után ...
Pedig a GSM A. nagyon lojális volt.Ha nem a külső miatt ... én sem értem, h miért cserélnél ??
A Nord 3-at nem látom a bencsekben, de valahol az Edge 50 Pro környékén lehet.A 16 - 256 GB-os Nord 3 - € 349,- most az OPPO - nál!
-
vence
aktív tag
Nyugodt lehetsz benne, hogy az indiaiak ezt jól tudják, mert már x tesztelő elmondta, kimérte!
Ha szeretnél UFS 3.1 -es tárolóval telót ezen az árszinten, akkor
2023-asok között kell keresni, mert akkor még ritkán, de előfordult felső- közép telókban. (UVP € 500-600,-)Nekem olyan van, de ha leírom pár ember megint a kardjába dől!
300-350 €.
Frissebben 350-400 között sem tudok.Egyébként a keresőkben biztos lehet erre is keresni.
De más márkánál is akadhat ezen az árszinten, de ezek már mind kifutóban levő sw-támogatással lesznek.€ 500 körül pedig már biztos belép pár flaship is.
-
-
Hát nem fogom védeni sem a telefont, de azért ha megnézzük az UFS 2.2 szabvány adta sebességeket, amiket minimum teljesíteni kell, azért én nagy hibát nem vélek felfedezni.
Konkrétumot én is csak a kézbevételt követően tudok mondani, de ez csak egy számadat, és a telefon optimalizációja, memóriakezelése is sokat számít a telefon általános sebessége kapcsán.
Nekem CMF Phone 1-esem volt, ami gyengébb hardverrel és UFS2.2-vel volt felszerelve, de a mindennapos felhasználói sebességgel nem volt gondom, pedig egy Snap 8s Gen3-as készüléket használok alapvetően.
A Nothing 3a pedig jobb a CMF-nél.
Visszatérve az UFS tárolóra.
A szekvenciális sebessége jobb azoknak, amik újabbak, tehát a 3.1 , 4.0 tárolók gyorsabbak.
De a véletlenszerű elérésnél is van különbség. [link]Majd ha itt lesz, mondok személyes véleményt erről persze.
( És igen, lehet hogy ebben az árban lesz jobb vétel is, vagy jobb ár-értékű készülék, mert ez is egy viszonylag népes kategóriába érkezett 130-200 ezer között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged