- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Kb azonos a 2 rendszer tudása, mind a 2 jó szerintem, a color os picit simábban működik, de nem tudom milyen az új hyper os, elvileg sokkal simábbak lettek ott is az animációk.
Szinte mindent testre lehet itt is szabni mint ott, pl újlenyomat animáció, aod..stb.Új frissítés. [link]
-
Elit3Zotya
addikt
Egyenlőre szerintem is a legjobb kamerás az x7 ultra(nem csak kamerában a legjobb)
Most kezdenek majd szállingózni a 14 ultra tesztek, a mostani jelentéktelen yt videókra nem adnék.
De valahogy úgy érzem, a 24-es évet az oppo viszi nálam.
Rég volt már hogy megvárom a teszteket egy aktuális xiaomi ultráról és ez az x7 ultra érdeme. -
Elit3Zotya
addikt
Ezt nehéz lesz idén verni, talán a 14 ultra hozza a szintet, de hogy jobb lesz e..
A csúcs kijelzőről is érdemes lett volna írni pár sort.(12bit, Dolby, 2160Hz PWM, 4500nit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest